Sapatnik
Član
Декс, кардан покрећу точкови када се креће иако није укључена предња вуча. И то може да се реши, купи се одговарајући кардан са празним ходом.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aj da ne ulazimo u neku raspravu oko nebuloznih stvari kao što ne ova.Meni se ne svidja sto na mtz nenormalnom brzinom vrti kardan, plus onaj ugao na grbavom mostu.
Sumanjam ja i da je to uskladjeno kako treba.
Znam svakakve likove, retko iskljucuju pa cak i jednog sto je na kinezu ukljucio i izvadio rucicu i ostavio kuci.
Ne kazem da je to ispravno ali nikom ne puce nista, tako ide godinama.
To nisu mtz traktori...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ovo je u redu ali da pucaju osovine nzm koliko je normalno.Prebrza potrosnja zupcanika,osteti zupcanike,osteti kardan,medju oslonac,razbije kardan,razbije karter motora,prebrza potrosnja prednjih guma ,itd itd ....
У најмању руку откинуће кардан предње вуче, а он ће млатнути картет и разбити га пошто је од алуминијума.Sta mislis da ce se desiti sto vozi sa ukljucenom prednjom vucom stalno?
Sve ovo što je kolega naveo je u redu a lom osovine je previše a to sto su u grbavom mostu osovine i zupčanici jedno te isto jer su iz jednog dela to nema veze.Ovo je u redu ali da pucaju osovine nzm koliko je normalno.
U rusu mumla i osetiš da trese čim pipnem ručicu znam jel uključena il isključenaNemoguće je da vozač ne primeti da je prednja vuča uključena.Recimo na 577 je baš brujalo ako je ne isključiš, na zapadnim se takođe čuje.
Један 4х4 га не гаси, а кажу да нема бољег теренца од ње!I auto gasi 4x4 pri odredjenoj brzini.