Sapatnik
Član
Власник ће морати наоружану стражу да постави ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kaže slobodno svi delovi da ostanu sa strane puta,niko nista nece dirati.Власник ће морати наоружану стражу да постави ...
Ništa nije blokiralo,mogao je traktor da se kreće nego je pretpostavka bila da je manjac crkao a nigde u celom selu nismo mogli da nadjemo toliku površinu ravnog betona da možemo da razvucemo rusa pa je na kraju moralo na sred ulice.@nebojsa100 Sto je moralo na sred ulice,nesto blokiralo pa ne moze da se pomeri ?.
Nije pusto al nema belarusaСвака част, вероватно пусто село или нема других белоруса
Nije strasno razbucan,moze to i bolje .Ala si ga razbuco ko bugarsku skupštinu,.Inače sve pohvale za meštane i poštenje što je danas prava retkost.
Za čistija pluća
Kad je baš gornji dekli ventila na rusu u pitanju moze bez problema i bez grama bilo kakvog silikona jer je količina ulja zanemarljiva,naravno podrazumeva se da površina bude perfektno očišćena od prošlog dihtunga.Vidi, ako je majstor-majstor, onda će spakovati silikon (i mnoooogo čega drugog) da se ne vidi uopšte. A što se tiče količine silikona, koliko znam čovek je pazio da silikon ne uđe u motor pa ga je nanosio više ka spoljnoj strani ventil dekne pa deluje da je preterano sa istim. Koliko znam, nije. Što je i najbitnije, da višak ne završi u motoru. Jedino je pogrešio što nije uklonio taj višak silikona nego ga razmazao. Naježim se i ja kad vidim ali ne crveni nego onaj transparentni silikon za keramiku i sl. To mi dovoljno govori kako neko održava mašinu kad nije u stanju da kupi termo silikon za motore.
Inače ono što se ne vidi na ovom traktoru i teško da će neko verovati je da su ležajevi na zadnjim poluosovinama stavljeni SKF ili Timken, da je kvačilo komplet novo i podešeno da odvaja kako Bog zapoveda (bolje nego fabrički), da je odrađen servis klime i zamenjen onaj handrak isušivač-presostat ili kako se već zove, nove zadnje gume (ajd to se vidi)..... Jednom rečju traktor je vrlo dobro održavan a nije ishajčen.