kalman 58
Član
Po ovome sto se pise nisu metri presudni moras znati koliko klinova ima.Onda za 1025.3 5m poluteski?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po ovome sto se pise nisu metri presudni moras znati koliko klinova ima.Onda za 1025.3 5m poluteski?
90 ima. (25 + 20 + 20 + 25)Po ovome sto se pise nisu metri presudni moras znati koliko klinova ima.
Vara te ovaj Dajc na avataru, imam i Mtz traktore 80-dvojku i 1221 tako da znam šta mogu.Kad ti kazes sigurno je tako
Po recima jednog traktoriste iz drzavne firme orali sa rusima,nisu imali da zamene ulje u motorima...kada zamene ulje u motoru,to staro sipaju u hidraulik i volan.Islo je.Eeeee koliko sam takvih centrifuga rastavio,nema broja.
Vazdušnih filtera u kojima ne da nije bilo ulja već je cista zemlja zapusila kompletan usis,koliko sam preradjenog ulja ispustio iz hidraulike.
Na forumu je napravljena mala zbrka oko tupanjac poluteske , kod mene prodaju polutesku tupanjac ali su klinovi 25x25 , a ima i drugih proizvodjaca koji imaju klinove 30x30 , tako da nije isto vuci 5m sa klinovima od 20x20 ili 25x25.Moj 892, tupanjac poluteska 5m, klinovi 20*20.
Kod mene je 100 kom. na tih 5 metara.Na forumu je napravljena mala zbrka oko tupanjac poluteske , kod mene prodaju polutesku tupanjac ali su klinovi 25x25 , a ima i drugih proizvodjaca koji imaju klinove 30x30 , tako da nije isto vuci 5m sa klinovima od 20x20 ili 25x25.
Bolje da se pisu dimenzije klinova i koliko po duznom metru ih ima.