sinisa1979
Član
Nemaju.Cek cek jel 952 i 1025 nemaju iste menjace ?
Uzmi 1025 eventualno 1025.3.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemaju.Cek cek jel 952 i 1025 nemaju iste menjace ?
Tu si se zeznuo...ako drugom dajes da radi sa 1025,a nije vec radio neki period sa njim,ili nije bas vest-slabo ce tu posla biti.a reduktor sto voli da prica ako si uporan i grub...sa njim treba znati...kao sa zenama1025 je i po meni najrealnije resenje jer ako nekog i nadjem u sezoni da ore,sprema...lako se bode menjac. Ne mora u transport.
Za 820-892 trk treba neko osecajniji.Tu si se zeznuo...ako drugom dajes da radi sa 1025,a nije vec radio neki period sa njim,ili nije bas vest-slabo ce tu posla biti.a reduktor sto voli da prica ako si uporan i grub...sa njim treba znati...kao sa zenama
Jeli znas da ima neko dobar 892 da proda od vlasnika?Aj da ne bude da mračim i da sam totalno razočaran,820 vs 892 gde sam najviše primetio ogromnu razliku u korist 892 je tanjirača,e tu je bolji samo tako...
Imas u Dobrincima dobar.Jeli znas da ima neko dobar 892 da proda od vlasnika?
Nemoj pogrešno da me shvatiš al sto se snage tice ispravan 1025 mora biti osetno jači od bilo kog traktora od 95 ks,da ne zalazimo u podiznu moć i neke ostale osobine,što se same snage tice mora biti jači.Treba da je u klasi NH 95ks.
Jedan forumas i jedan drugar imaju paralelno 105ice i NH kazu da su tu rame u rame,znaci ovi 892 i 952 su malo slabiji.
Negde na leto ćeš imati tu čast,pa se igraj do mile volje...dok ne prođe žetva mrka kapa...@North ARMY ako treba da bude osetno jači od 820 onda ne gledaj nista ispod 1025 rm i nećeš pogrešiti.
@sremac84 ako je slabiji na manjim obrtajima odradi mu se pvp i dizne da izgubi tu "turbo rupu" i da vidiš onda dal ima razlike izmedji njega o 820.
Drugar koji ima oba rece da mu je NH jaci. Rus veci ali mali se koprca. Clan foruma da su mu slicni, mozda rus malo jaci. Zavisi od modela do modela i rusa i NH.Nemoj pogrešno da me shvatiš al sto se snage tice ispravan 1025 mora biti osetno jači od bilo kog traktora od 95 ks,da ne zalazimo u podiznu moć i neke ostale osobine,što se same snage tice mora biti jači.
Ja sam mislio da je tvoj NH jaci od 100ks,ako je 95 ks 892 sa pravilno nastelovanom pumpom moze da ga prati sigurno al opet bolje da imaš viška malo snage nego da ga vozis na maksimumu stalno tako da opet bolje 1025.