I ja ko i svi pratim oglase pa šta naleti...ne trgujem ja sa mašinama...Jeli znas da ima neko dobar 892 da proda od vlasnika?
Al uvek nešto bude,ako ne za mesec dva...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja ko i svi pratim oglase pa šta naleti...ne trgujem ja sa mašinama...Jeli znas da ima neko dobar 892 da proda od vlasnika?
Čekamo da prodje žetva da ako zabrljamo imamo vremena do oranja da popravimo .Negde na leto ćeš imati tu čast,pa se igraj do mile volje...dok ne prođe žetva mrka kapa...
Ova mora na boš sto,bar zbog regulatora ako se tako zove...sporo "vraća" gas...Čekamo da prodje žetva da ako zabrljamo imamo vremena do oranja da popravimo .
Salu na stranu mnogi 892 imaju problem sa lose podešenom pvp,na nekima čak nije trebao ni remont već samo pravilno stelovanje na stolu.
892 pokazuje na mašini više od 100ks za 1025 nisam siguran al mora da izgura preko 110ks zato mislim da mora biti jači od 95 ks ma kog proizvođača al opet što ti kažeš moze da igra ulogu što đavola.Drugar koji ima oba rece da mu je NH jaci. Rus veci ali mali se koprca. Clan foruma da su mu slicni, mozda rus malo jaci. Zavisi od modela do modela i rusa i NH.
Moj TD5 95 kuci i u firmi 115 sve isto, tako da uz cip ide i moj na 115-120ks ali nema potrebe.
Znaci voli da se TERA čim neće da pusti gasOva mora na boš sto,bar zbog regulatora ako se tako zove...sporo "vraća" gas...
Sa pomoćnom hidraulikom dize sta hoces nazad,samo kad se kupuje treba naći dobar set jer ima i nekih koji ne valjaju.Drugar je montirao onaj kit za spoljnu hidrauliku,nosi 820 ko od šale prskalicu od 850l sa hidro granama..dusuše ravan most je pa je i teži traktor napred..