nebojsa100
Član
Najveća razlika je što su prva dva dvosmerna a treći nije.Bem mu lebac pa meni ta prva dva izgledaju isto ko i treći,ili ja neznam da gledam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najveća razlika je što su prva dva dvosmerna a treći nije.Bem mu lebac pa meni ta prva dva izgledaju isto ko i treći,ili ja neznam da gledam
To u Agropanonci?920 2008 blizu 5000rs. ~14000evra. Uradjeno servis, biće ofarbana limariju, dobre gume. 6m garancija. Da li vredi to?
I ja sam u potrazi za 892, to u agropanonci ni drogiran ne bi kupio. Ono su takve ofarbane lesine koje ne vrede nista. A cene jake. Samo od prvog vlasnika pa neka cekam dokle treba. Oni tamo u AP ni ne pogledaju taj traktor, mozda ulje i operu ga max....To u Agropanonci?
Nije ga on srušio nego podupro.E je.... ga sada... Sruši mi sneska...
Čekaj zar hidro pojačivač ima i stara 82 nisam znao mislio sam da kod.nje sva hidraulika i kipa ide.preko onih ručki pored volana.Ne...razvodnik je ono ispod volana na čega su nakačene ručke pored volana..
Pozicioni regulator je ispod sedišta koji je polugicama spojen nazad na topling,i sa njim se radi preko ručke pored sedišta...
Staru 82ku zna da zeza i hidro pojačivač,na njega je vezana 4ta ručka kod volana,i nalazi se pored razvodnika...
Ja imam 80-ticu, nemam rucicu pored sedista koja regulise nesto pozadi pored sedista imam samo za prednju vucu i za brzinu kardana rucicu. Tako da pretpostavljam da je kod mene problem u tom hidro pojacivacu, ali ja imam samo jednu rucicu pored volana koja radi i koja je za hidrauliku, druga je odkacena nema nikakvu funkciju, trecu i cetvrtu rucicu i nemam.... Kako ja sad da rascivijam i da provalim sta uopste nije uredu sa tim hidro pojacivacem... :/ u mom kraju ovde (okolina Niša) nemam majstora koji se razume u ruse da mogu da ga pozovem i da se oslonim na njega za popravke, zato moram ovako da smaram ljude na forumu, izvinjavam se....Ne...razvodnik je ono ispod volana na čega su nakačene ručke pored volana..
Pozicioni regulator je ispod sedišta koji je polugicama spojen nazad na topling,i sa njim se radi preko ručke pored sedišta...
Staru 82ku zna da zeza i hidro pojačivač,na njega je vezana 4ta ručka kod volana,i nalazi se pored razvodnika...