lovac luka
Član
Imas li pritisak?
Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока
Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije to klip.jel sam smota u mestu do kraja hoda klipa u jednu stranu?upali traktor,i otpustaj lagano jedno pa drugo crevo na klipu,ako gura ulje orbitrol je.Pa krene u desno npr, ja okrecem volan blago u levo, nista ne reaguje, motam jos malo vise, nista, motam jos malo vise ,nista, i sad kad smotam jos jace krene u levo ali previse. Sad treba da ga ispravljam u desno, opet se isto ponasa. 8.brzina mi je najbrza, 9 nisam smeo ni da pomislim da ubacim
Drugaru je bošista podigao malo snagu na 892 ravan most, onoliko koliko se sme podizati zbog radilice na tom traktoru, otprilike je sad max 100ks.Kolika je realna snaga izmedju 1025 sa 105 ks protiv 892-952 ravan most ?
Ja kupio dva nova orbitrola , oba danfoss , veci proizveden danska kvalitetan, mali isto danfoss , proizvodnja india , vidi se na oko da je losiji proizvod a i ima neke vibracije na upravljacu kad traktor stoji i jos nekih problema.
Treba neki da moze isto sto i NH.Drugaru je bošista podigao malo snagu na 892 ravan most, onoliko koliko se sme podizati zbog radilice na tom traktoru, otprilike je sad max 100ks.
pun očin@sale ratar Koliko je 892rm jaci od 82 cizmasa ?
Zavisi šta ko radi sa njim...kod mene i 820 može da ore sa 3x35 isto i spremač nosim od 3.7,i što kaže sale ratar, 892 sve isto radi samo za kilometar brže...rm jeste stabilniji i malo udobniji...al da ima neke velike razlike, nema...Ne treba mi zadnji kraj kao na 1021.
Sto se tice 820 cizmas bema tezine,snage motora ni gripa na gumama kao ovi nabrojani.