pocerina
Član
Sinoc bio kod kuma na casti, kupio nov 1025.3, cena 37500 evra sa pdv.
Послато са SM-A025G помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Имаш лепак у спреју идеалан за лепљење тапацира.To je sve u kompletu slepljeno sirina 140cm i duzni metar je 1600din,jos sutra treba da uzmem lepak sa sundjer pa da krenem ozbiljnije sa poslom,samo me molo jebu te zabice za tapacirung ove sto sam uzeo katastrofa a neznam gde ima original da se nabavi
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Iz kataloga mtz ,postoji na vecini MTZ traktora , postoje i razliciti sa vise lamela isto na mtz, ukratko pozicije 4 kad je ukljucena prednja vuca i postoji proklizavanje izmedju oba kotaca pozicije se pocnu siriti i gurati pozicije u katalogu od 5 do 11 koji se uzubljuju , i pozicije 5 i kuciste diferencijala se blokira i sve se okrece zajedno , diferencijal je blokiran.To nema ni na jd
Kod nas takav 45 hiljada evra sa pdv.Sinoc bio kod kuma na casti, kupio nov 1025.3, cena 37500 evra sa pdv.
Mislim i da je motor drugačiji po euro normama što diže cenu,a onda nama nije interesantno, i ovako je poskup...
Bilo šta da se desi na prednjem diferencijalu ne može ništa da se uradi spolja,mora napolje.Majstor Nešo možeš li ti još malo pojasnti prednji diferencijal, dali se može dotezati ili se skida i menja???
Ma čini ti se. 5 brazde sa 130 KS i 5 tona, kad bi ga spustio ovde kod nas samo bi ga zakucalo u mesto.Pesak ?.