Možda ti češe klipnjača o blok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prgrizo jezikMožda ti češe klipnjača o blok.
I ja tako mislim,mnogo puta u oranju vidim da oba prednja kopaju mozda majstor Nebojsa objasniJa koliko sam upućen, prednji diferencijal je samoblokirajući.
To nema ni na jdNe mislim na automatsko paljenje prednje vuče nego na blokiranje prednjih točkova. Kad jedan provrti u prazno nakon određenog postotka proklizavanja počinju se oba vrtit.
Limited slip diferential. Probaj malo proučit o tome.To nema ni na jd
El dizelTo je Branko smislio dok je bio kod njega a magnet je uzeo iz zvučnika od Passat-a B3 limuzine.
Ma znam to.Moj hurliman ima blokadu prednje vuce.Ima i jos neki kur al neradi.Da po potrebi prebacuje sa jednog na drugi tocakLimited slip diferential. Probaj malo proučit o tome.
Na prethodnom traktoru (NH T-5060 2008. g) prednja vuča je bila kategorija 1,5 (na sadašnjim novim modelima serije 5 je to najjača od tri opcije veličina prednje vuče). Kad smo kupovali traktor nisam znao da postoje tri opcije diferencijala za tu prednju vuču kat. 1,5. Prva opcija je obični diferencijal bez ikakve blokade (na žalost takva je bila kod mene), druga opcija sa samoblokirajućim diferencijalom i treća opcija je bila sa hid. uključenjem blokade prednjeg diferencijala kad se uključi blokada zadnjeg diferencijala. U trećem slučaju su dva crijeva išla u prednju vuču. S obzirom da je moj NH imao tu prvu opciju to je bio priličan problem u oranju kad je bilo vlažno. Točak koji je van brazde je proklizavao, a ovaj u brazdi je rijetko kad vukao (skoro pa nikad).