Ja sam moj metalni poklopac rezervoara morao da probušim tankom burgijom jer je stvarao vakum u rezervoaru. Sad kad je pun rezervoar, od bućkanja stalno bude masno oko te rupice pa se lepi prašina, ali nema više vakuma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od 500,-€ na gore samo je nebo granicaKoliko košta neko vazdušno sedište za Rusa?
kakvo je to rusko sediste?kako izgleda je l ima neko sliku? :O ono standardno njihovo nista specijalno, skace kao jarac, neudobno, klizim sto kazu ljudi haos i napred nazad a u oranju levo desno, meni barem uzasno sediste...i kad sedim, non stop kao da klizim ka napred, ne mogu da se namestim nikako...a leti kad se upari sorc da ne pricam na taj materijal njihovMeni se staro sedište raspalo, tapacirunzi.. Mehanizam doduše radio, amortizer propao, sine to kad te katapultira kad pređeš preko braze
Elem skinem ja tapacirunge i nabudzim od neke stare stolice od kompjutera.
E tu muku da vidite... U oranju sam kajlovao desnu stranu da ne skliznem dole jer sam se uvek posle nekog vremena našao kod ručice za kardan.
I onda kad sam malo nagazdovao onda sam kupio to novo rusko sedište u agropanonci na nekoj akciji bilo.
E tu sreću da vidite... Ono udobno, nasloni za ruke.. Srećan ja, srećna guza ju miline.
Hocu da kazem da to rusko ustvari i nije tako lose kako vam se čini.
Mislio sam Belarusko da budem precizniji... Manje skače nego ono staro što sam imao ali mogao bi malo bolji amortizer da bude.. Što se tiče klizanja ne klizim ni na jednu stranu. Ima dva naslona za ruke što dodatno poboljšava stabilnost pri sedenju. Nije gramer ali za te pare meni je super.kakvo je to rusko sediste?kako izgleda je l ima neko sliku? :O ono standardno njihovo nista specijalno, skace kao jarac, neudobno, klizim sto kazu ljudi haos i napred nazad a u oranju levo desno, meni barem uzasno sediste...i kad sedim, non stop kao da klizim ka napred, ne mogu da se namestim nikako...a leti kad se upari sorc da ne pricam na taj materijal njihov
Силиконске су боље.Pozdrav .kakva su iskustva sa gumicama u bloku motora sto zaptivaju izmedju hilzni i bloka .dal su bolje silikonske plave ili gumene crne fabricke