Ima drugar da proda takav traktor.Kontakt šaljem u p.p.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel nema u AP?Nebojša jedno pitanje,gde ima da se kupi ona plastična ekspanziona posuda za vodu pored hladnjaka za berolusa 1025?
A i ostale kolege ako znaju.
Nisam zvao ujutru ću.Kaži mi ako znaš da li sve 105 ce to imaju?Jel nema u AP?
Nemaju svi,zavisi koji je sistem hlađenja.Nisam zvao ujutru ću.Kaži mi ako znaš da li sve 105 ce to imaju?
Kod mene je 2007 i kupio sam polovan i nije bilo te posude,motor uradjen i uvek se pitam i ovde sam postavljao pitanje što mi nekad kad je vruć dan hoće pomalo da diže temperaturu,sad skontam da većina ili svi imaju tu posudu.Pa tu stane bar dve litre vode.
Kod 1221 ako nema expanzionu kad se ugrije na 90 ili vise izbaci nesto vode na hladnjaku ako je pun do cepa , ako je u pitanju antifriz onda dok se ne osusi smrdi i u kabini , kad temperatura padne onda mu nivo opadne u hladnjaku ali to ne bi trebalo da ima neki veliki uticaj ako se motor grije previse.Nisam zvao ujutru ću.Kaži mi ako znaš da li sve 105 ce to imaju?
Kod mene je 2007 i kupio sam polovan i nije bilo te posude,motor uradjen i uvek se pitam i ovde sam postavljao pitanje što mi nekad kad je vruć dan hoće pomalo da diže temperaturu,sad skontam da većina ili svi imaju tu posudu.Pa tu stane bar dve litre vode.
Ne greje se previše,ne dolazi do 90 ali sve mi deluje kao da je bila tu ta expanziona fabrički pa skinuta,moram proveriti svakako.Kod 1221 ako nema expanzionu kad se ugrije na 90 ili vise izbaci nesto vode na hladnjaku ako je pun do cepa , ako je u pitanju antifriz onda dok se ne osusi smrdi i u kabini , kad temperatura padne onda mu nivo opadne u hladnjaku ali to ne bi trebalo da ima neki veliki uticaj ako se motor grije previse.
To je isto kao da si pitao koliki je dovoljan devojci od 23 godine...zavisi od previse faktoraPitanje jedno .
Kako ce 1021. Da se nosi sa vogelnoot M1020. Sa wy 400 daskama
Jos malo pa kao kod onih indijaca,pakistanaca...jos po koju zavesicu da dodas radis sam?jesi skidao dole taj panel sa usmerivacima ventilatora?Polako napredujem
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
To je isto kao da si pitao koliki je dovoljan devojci od 23 godine...zavisi od previse faktora tl
Свака част, вама у Р. Крстуру изгледа свима у крви тапетарство.Polako napredujem
Sent from my 2107113SG using Tapatalk