Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Колега јел ово озбиљно ил иронија ајд обрадуј ме па кажи да се зајебавашSAE 90 pomesati sa tovatnom masti pola pola i to u menjac,ima da bude tih kao
Naš 820 iz 2000-dite je došao sa gustim uljem ,verovatno 140.Kad već pričamo o ulju u menjaču.. Jel moze neko gušće da se sipa od sae90?
Sad zimi mi uopšte ne krči menjac kad saltam.
Pa ima oni što su kao cev to je kad prodje još 15 min zvuk za njim ostane. Ne mogu da zamislim da radim satim u njemu. Ima tih auspuha što liče na cev i imaju manji prigušivač i oni se čuju jače od orginala, ali činimi se da sam video neke koji su bukvalno samo cev. E to je nedaj bože. Moraš zaštitu za uši kad radiš.Доста буке долази од ауспуха, неки су евидентно бучнији од других.
Tako je. Zato ja na mome uopšte nisam primetio da su mi ventili otišli pošto znam da je manje više uvek zvonio. Tek kad sam ga uradio prmetio sam promenu u zvuku.Mislim da je i jedan od probema što su u opšteno novi belorusi bučniji i spolja...kad ih čujem da prođu ulicom nije auspuh taj koji primećujem već sam motor zvekeće,dif i menjač zvone...
Ja sam skoro namestio cev iz Gocema na jedan Imt, rekao bih da nista bucniji nije od fabrickog auspuha.Pa ima oni što su kao cev to je kad prodje još 15 min zvuk za njim ostane. Ne mogu da zamislim da radim satim u njemu. Ima tih auspuha što liče na cev i imaju manji prigušivač i oni se čuju jače od orginala, ali činimi se da sam video neke koji su bukvalno samo cev. E to je nedaj bože. Moraš zaštitu za uši kad radiš.
Tako je. Zato ja na mome uopšte nisam primetio da su mi ventili otišli pošto znam da je manje više uvek zvonio. Tek kad sam ga uradio prmetio sam promenu u zvuku.