Au, čitam ovo i kažem sebi, da ti ne padne na pamet Aco da kupiš nekog Belorusa. Ovima treba 3-4 ruke da voze ovakav traktor.
Кажу да у Индији има идеалних руковалаца "Беларусом".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Au, čitam ovo i kažem sebi, da ti ne padne na pamet Aco da kupiš nekog Belorusa. Ovima treba 3-4 ruke da voze ovakav traktor.
Bogami i Imt-u treba procedura za šaltanje (iz sh u bh) kada se za njega zakači momački teret.Au, čitam ovo i kažem sebi, da ti ne padne na pamet Aco da kupiš nekog Belorusa. Ovima treba 3-4 ruke da voze ovakav traktor.
Čuvam 6oro dece,što svoje,što tuđe,jbg...pričamo o istoj stvari al ja nešto bagujem...Aha pa na to sam i ja mislio kad sam pitao pošto su ojačanja
Sad je jedna oko 8000 dinara, kupovao prošle godine...Bilo su 8000 din (obe travezne) kad sam ja kupovao, al' ima tome već 5-6 godina, možda i koja više...
Дај окачи то да свима буде доступно - ти сигурно нећеш имати неке користи да ту сличку чуваш за себе, али ни штете ако је објавиш да сви могу да је виде и искористе када за тим буду имали потребу.Kolega ako ti treba čuvam sliku sa dužinama šrafova gde koji idu fabrički sa ojačanjem pa mogu da ti pošaljem
I ja korustim tu ručicu kad kod nemam potrebe za većim promenama brzine. Ne znam dal smeta nešto? Zanimljivo da mi ja mislim iz druge u treću maltene nikad ne zakrči dok neke nema šanse da ubudem.Meni zec kornjača manje krči kad prebacujem bez kvacila .