Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Menjac je isti.Da li 1025.2 i 1025.3 imaju potpuno identičan mjenjač ili ima neke razlike i da li 1025.3 ima problema sa proklizivanjem kardana kao ovi manji?
2 prazne zmajevke, sve preko toga je kriticno po meni.Koliki realno teret može povući da se ne prebacuje u spore?
Nemamo mi taj luksuz "ako će ići u transport". Svi moraju sve da rade! Ako ne može da krene iz brzih krenuće iz sporih! Ja od kada sam naucio da vozim rusa (sa mojih 15 god), UVEK sa teretom (dve zmajevke) krećem 3.brzinom pa na gore. U životu mu nisam zasmrdeo lamelu na taj način.Brzine jesu reduktor nije,ujedno to mu je i najveća mana ako ce ici u transport,mora covek da se uhoda i navikne.
Postoje manja gazdinstva gde je jedan 1025 traktor za "teske" poslove a prevoz i sitnije poslove rade manji traktri,u tom smislu sam mislio da mozda ne ide u transport.Nemamo mi taj luksuz "ako će ići u transport". Svi moraju sve da rade! Ako ne može da krene iz brzih krenuće iz sporih! Ja od kada sam naucio da vozim rusa (sa mojih 15 god), UVEK sa teretom (dve zmajevke) krećem 3.brzinom pa na gore. U životu mu nisam zasmrdeo lamelu na taj način.