Ime ja ti preporučujem.Jel ga preporucujes za 3 brazde, 3.7 spremac i 4.5 polutesku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ime ja ti preporučujem.Jel ga preporucujes za 3 brazde, 3.7 spremac i 4.5 polutesku?
А радилица иста или иде друга?Ovo sto su mnogi uradili je klasika.
Usisna grana.
Filter vazduha da se prepravi.
Izduvna grana.
Sam turbo.
Dovod i povrat ulja iz turba.
Dizne.
Dodaje se deo na pvp,znači mora kod bosiste.
Ako je loš motor zamene se i sklopovi.
Ako je motor dobar ćutiš i vozis dok ne crkne pa onda zamenis sklopove.
Ne bi bilo zgoreg promeniti i propeler na 11 pera.
Cena zavisi od delova,ima gomila varijanti tako i cena.
IstaА радилица иста или иде друга?
Упознао сам лика из Малог Иђоша што је имао 82 на коју је убацио турбо. Њему пукла била радилица и кад је хтео да уради генералу кум га убеди да га набуџе. Тај трактор је лакше вукао 757 три бразде од 892 са истим плугом. За не поверовати али сам био сведок том орању 892 му се није питао, дубина захват све исто ова 82 буџена му бежала добрано у бразди. Делове је све био узимао у АП.Кад се то уради мора да иде ко мећава.Мени би то одг због брегова орања тањирања.Прикључци исти само више снаге мотора.
Za plug i spremac da...stim sto smo mi na spremac dodali jos 4 s opruge,tako da je sad oko 4 metra.za drljacu ne znam,nisam je vukao sa njim.ali sam npr vukao satexov gruber brzinu sporije nego oranje.jedino ga je nosio na knap.poluge su im kriticne.Jel ga preporucujes za 3 brazde, 3.7 spremac i 4.5 polutesku?
Oduvek.i ovo tvrdim iz bar 4 izvora,sto od vlasnika tih traktora-sto od majstora koji su takve traktore radili.892 se jos nekako provlaci sa jednom lamelom i to je to.Lamela na 820 se u najgorem slučaju prepravi tj stavi luk i zdravo.
Kad su počela kvacila na 1021 da crkavaju,to kavacilo je rasterecenije nego na 1025.
Evo i ja tvrdim sa sigurno 25,30 1021 traktra na održavanju da nikakav problem sa kvacilom nemaju.Oduvek.i ovo tvrdim iz bar 4 izvora,sto od vlasnika tih traktora-sto od majstora koji su takve traktore radili.892 se jos nekako provlaci sa jednom lamelom i to je to.
Volim da uzivam u luksuzu ispravne masine i bolje mi sat duze na njivi,kanta goriva vise danas nego stalno da strepim kad ce nesto puci,otpasti i sta ce se raspasti.
Ima to godina bio kod clana Marko iz Gajdobre tad i video prvi put 1021 novi tip, kaze sve super ali majstori uhodani poore da li 100-200kj sat vremena nova lamela i gas. Da ne lazem u njegovo ime mozda cak i preventivno kad ima vremena zameni.
A kakva bi bila ideja da se 892 konvertuje u 820 što se tiče menjača...koliko ja kapiram razlika je u reduktoru zec-kornjača,pa se pitam da li bi bilo izvodljivo "usporiti" menjač na 892,tako bi se dobio 820 sa turbo motorom, što je po meni kao i gruntu odlična kombinacija...Pa nije loša ideja motor od 1025 dobar kompletan nema šanse naći bez jedno 3 somica a ovo drugo uradiš za pola od toga.
Vrlo lako je prepraviti 892 da ima reduktor kao 820 ali problem bi možda bio topspeed te mašine.A kakva bi bila ideja da se 892 konvertuje u 820 što se tiče menjača...koliko ja kapiram razlika je u reduktoru zec-kornjača,pa se pitam da li bi bilo izvodljivo "usporiti" menjač na 892,tako bi se dobio 820 sa turbo motorom, što je po meni kao i gruntu odlična kombinacija...
Ja sam pre za 4 cilindra turbo 100ks,nego atmosferski 6ak 100ks....Ja iskreno to nikad ne bih radio , ako sam vec osudjen na rusa, i trebam budziti onda bih pre ubacio s46...
Sent from my DCO-LX9 using Tapatalk