nikola indjija
Član
Ili sve od sklopova,glave,pumpe,... Mora da se menja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo sto su mnogi uradili je klasika.Nebo ajde nam objasni ako imaš kade šta se sve menja i dodaje na 820 prlikom ugradnje turbine i koliko odprilke koštaju delovi za tu zajebanciju.
Pa nije loša ideja motor od 1025 dobar kompletan nema šanse naći bez jedno 3 somica a ovo drugo uradiš za pola od toga.Ја кажем мотор...ако паше на звоно...
A sto?Ja iskreno to nikad ne bih radio , ako sam vec osudjen na rusa, i trebam budziti onda bih pre ubacio s46...
Sent from my DCO-LX9 using Tapatalk
Само њега да не видим!Ja iskreno to nikad ne bih radio , ako sam vec osudjen na rusa, i trebam budziti onda bih pre ubacio s46...
Sent from my DCO-LX9 using Tapatalk
Sve je to ok...ali lamela ne moze da nosi to dugo.zato na 1021 lamele crkavaju na dva jaca pustanja kvacila...i zato 1025 ima dve.Кад се то уради мора да иде ко мећава.Мени би то одг због брегова орања тањирања.Прикључци исти само више снаге мотора.
Ima jos takvih...a sto se tice 820/1025 uzeo bih jos jedan 1025 i izbacio bih mu turbo-za povrsinske radove koliko sam se navikao na onaj njegov menjac.navika je cudo.Nas clan Mutic je po 250kj orao sa MTZ 1025 i 3 brazde plugom.
Po meni bolje prodati 820 koji je kao Golf 2 po tom pitanju i dodati, nego budziti.
Lamela na 820 se u najgorem slučaju prepravi tj stavi luk i zdravo.Sve je to ok...ali lamela ne moze da nosi to dugo.zato na 1021 lamele crkavaju na dva jaca pustanja kvacila...i zato 1025 ima dve.
Nisam mislio bukvalno prepravlja nego izbaci njegovo fabricko,u tom smislu prepravlja.Ne mora se prepravljani ima original luk i rusdisk sa keramičkim lamelama i samo peglaj