Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo hoce da se desava kada se u toku rada traktora iskljuci sklopka za masu...Sta moze biti problem na rus 820,na ler gasu mi svetla skoro se ugase,radio takodje,i ventilator grejanja u kabini jedva radi.A kad ugasim motor sve radi normalno.
Kako to mislis otisao dihtung na usisnoj grani pa duvao na iber, ne kapiram kako to mozePojma nemam,ništa mi jasno nije.
Motor od 1221,ima 1800,treći put se otvara.
Prvi put je duvao na iber kao lud,neki majstor je rasturio motor koji nije imao ni 1000 sati u parcice da vi tek onda ukapirao da je pukao dihtung na usisnoj grani pa zbog toga duvao na iber kao lud.
Vratili su sve staro nazad,posle 500,600 sati je produvao dihtung glave (nisu poravnali glave).
Odem ja pre par dana,zamenim duhtung,sredim glave,dizne,sve cakum pakum.
Traktor radio tri dana bez greške i onda u sekundi počeo da tera vodu iz hladnjaka i da je gura na auspuh.
Otvorimo ga kad ima šta i da se vidi.
Koji mu se djavo desio pitaj boga miloga.
Da je hilzna toliko bila lose ne bi dogurala do 1800 sati,pukla bi ranije.Odjedared kvalitet, eto to mu se desilo...