Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da jasno mi je, brzo sam to skinuo videvsi da je jos gore....probacu taj bas onda i ja, hvalaNe mozes kesu koristiti jer ce praviti vakum.Mora da postoji mogucnost da vazduh ulazi u rezervoar.
Ja koristim cep od kanistera ulja 20l.
Ako možeš da nađeš čep od kante 20lit mabanol ulja, u Agropanonki se prodaje to ulje i čep od te kante paše na rezervoar 892.Da li neko zna gde moze da se kupi cep za rezervoar od nafte za 892, ne ide pod pravim uglom kraj nego je onako pod uglom...valjda ovi novi imaju prav koliko sam skontao, sve u svemu, koji god cep da sam uzeo cuuuuuuuri....neko mi rece da je probao i u Agropanonci pa su mu rekli 'biraj koji hoces iz magacina ali ce svaki curiti' resenje sam nasao sto stavim kesu, ali citajuci ovde sam odustao od toga da ne upadne parce unutra pa napravim tek posao jos gori
blatobrane mozes da nadjes nove za oko 30e kom. Ja kad sam uzimao bili su 2800kom, ali to bilo pre 5godina...Ima li neko prednje blatobrane da odgovaraju na rusa 552, a da mu smetaju i da je voljan da ih proda?
Takođe mi treba i onaj poklopac na haubi što dodje iznad čepa hladnjaka
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Одеш на одпад одсечеш од неког аута тј резервоара цев са чепом и гуменим цревом спојиш и миран...Da li neko zna gde moze da se kupi cep za rezervoar od nafte za 892, ne ide pod pravim uglom kraj nego je onako pod uglom...valjda ovi novi imaju prav koliko sam skontao, sve u svemu, koji god cep da sam uzeo cuuuuuuuri....neko mi rece da je probao i u Agropanonci pa su mu rekli 'biraj koji hoces iz magacina ali ce svaki curiti' resenje sam nasao sto stavim kesu, ali citajuci ovde sam odustao od toga da ne upadne parce unutra pa napravim tek posao jos gori
bez nosaca ,i pricam o blatobranima za 8.3-20 gume ,ne o onim sirokim za 820...Tesko sa nosacem za te novce.
Uzimao za 50e polovne par kao novi pre par godina i bila dobra ponuda.
kako mislis?Шта није јасно?