Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Е, а онда нема места за кутију са алати или фрижидер или место за снајку кад се крене недељом, на пијац.I recimo volan i sedište na sredini traktora ko sav normalan svet...
Zasto menjati nesto sto je dobroOpet su promenili samo haubu...
Pa,da,dobar argument..letos u jd 20 serije,mislim da je 6420 nisam imao mesta za kofer sa pićem...i koji ima frižider stane tek jedna ili dve limenke,bezveze,to da u oko staviš...za snajku bi se već našlo mesta...Е, а онда нема места за кутију са алати или фрижидер или место за снајку кад се крене недељом, на пијац.
А јеси ли размишљао некада да набавиш камион са платформом, па шта треба крупније да се ради, натовариш на тај камион и обавиш у својој радионици, топло, без ветра, кише или сунца, где ти је сав потребан алат на дохват руке?Kad odradim ovako par poslova uzastopno u radionici ja počnem da zavidim ljudima koji ne rade po terenu već samo u radionici,neuporedivo lakše.
Имају неку нову на 742, али не знам што њоме не замене ови постојећу.Mogli bi da stave moderniju kabinu
Sad sam video na netu,i CAT motor...Имају неку нову на 742, али не знам што њоме не замене ови постојећу.
Najmanji problem bi bila jedna lepa slepa al onda imam problem sa musterijama.А јеси ли размишљао некада да набавиш камион са платформом, па шта треба крупније да се ради, натовариш на тај камион и обавиш у својој радионици, топло, без ветра, кише или сунца, где ти је сав потребан алат на дохват руке?
Bili su ti .7 modeli izloženi par meseci u AP,sem motora još dosta stvari je drugačije na njima al i cena je drugačija.Sad sam video na netu,i CAT motor...
Neko reče,verovatno ne bi imali prođu na naš tržištu, jer više ne bi bio jeftin,mada i sad je pitanje da li je jeftin...
Има и са "Дусан" мотором, али није та 742 са сајмова, са белом хаубом, већ са оваквом као на 82.3.Sad sam video na netu,i CAT motor...
Ма јасно је то, али да ти се понавља пар пута годишње да у баш у атару радиш поправку... ја бих замрзео тај посао.zamisli kad bi rekao da treba da plate
I da je par puta godišnje to ne bi bilo strasno,ume da bude i par puta mesečno.Ма јасно је то, али да ти се понавља пар пута годишње да у баш у атару радиш поправку... ја бих замрзео тај посао.
I kvalitet, nadam seBili su ti .7 modeli izloženi par meseci u AP,sem motora još dosta stvari je drugačije na njima al i cena je drugačija.