obi
Član
Meni se to dešavalo al kad ne uleti do kraja u brzinu pogotovo ako treba da potegne. Na primer krene i čim plug dostigne dubinu on iskoči iz brzine, jer je veće i opterećenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni je jesenas počeo da izbaciva iz spore opcije i dođu promenu birač brzina (nov) međutim opet isto i onda su moj stari prepravili tojest verovatno stavili jaču oprugu ili ukopali da kuglica bolje zaključa i sad ide, inače pred istek garancije i imao tad 960mč.Oba puta se desilo kad sam se okrenuo na uvratinama i krenuo nazad nakon 15-20 metara samo stane. Iskocio bas iz trece brzine. Da 892.
Ja nesto mislim da mozda nije ovo sto kolega kaze da nije dobro uklopio. A bio bi red da se namiri trojstvo. Prvo mi je pumpa riknula na 30 sati. Prijavio sam agropanonki da mi se hauba izgulila ( obecali su poslati novu ali za sad nista). Sta li je trece?Meni je jesenas počeo da izbaciva iz spore opcije i dođu promenu birač brzina (nov) međutim opet isto i onda su moj stari prepravili tojest verovatno stavili jaču oprugu ili ukopali da kuglica bolje zaključa i sad ide, inače pred istek garancije i imao tad 960mč.
Пристојна цена једино што би, нас ови наши заклали за још 5-6000е оно чисто на рачун транспорта.U komentarima pise 2.550.000 rublji, sto je oko 25.000€…
Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka