Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam za mnogo novih traktora gde su dolazili serviseri u garantnom roku zato sto blokada nece da iskljuci... Znam za mnogo kurslusa u diferencijalu kod onih nestrucnih sto nisu shvatili da im blokada nije iskljucila... I meni je vise puta ostala ukljucena i ako papucica nije stisnuta... Nisam pokusavao da je namestim...Boljka lol,prvi put cujem za ovaj problem ....i zasto blokadu blindirati umesto popraviti ,nzm kakav je to traktor bez iste ...
Какви су симптоми кад остане укључена?Znam za mnogo novih traktora gde su dolazili serviseri u garantnom roku zato sto blokada nece da iskljuci... Znam za mnogo kurslusa u diferencijalu kod onih nestrucnih sto nisu shvatili da im blokada nije iskljucila... I meni je vise puta ostala ukljucena i ako papucica nije stisnuta... Nisam pokusavao da je namestim...
Vidiš,ha recimo ni ne znam kako je rasiti sa blokadom,na starima je blindirana,na novijima nemam naviku da je koristim,prednja vuča je sasvim dovoljna...Boljka lol,prvi put cujem za ovaj problem ....i zasto blokadu blindirati umesto popraviti ,nzm kakav je to traktor bez iste ...
Pa bre ti celo veče zajebavas ljude sa pogrešnim kvarom .Раскачена блокада сад задњи точак не кочи(ако је уопште и кочио)Мене мучи предња вуча остају њени трагови не могу да је искључим никако куцао сам по полуги не вреди...