Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Razmišljam ako bi moglo da taj horizontalni deo iznad haube bude neko rebrasto crevo.Да, због мање прљавог ваздуха тамо горе. Отвара се тако што се раскачи на излази из хаубе и мало се попусте шелне да може да се заротира (нисам отварао али би тако требало).
@srdjan7 moze slika?Ja sam sve izvukao rebrasto.nasao u sivoj boji,kao original.mislim da je oko 1.8 metara bilo.
Наручио преко интернета геберит. Нешто преко 4000 са доставом.Лепо што си нашао црне цеви. Кад видим сиве, насмејем се.
Хвала, заиста лепо изгледа. Ја сам био само додавач цеви, главни извођач је био мој друг Игор (није члан колико знам али можда чита).Изгледа уредно, а пошто ниси први који је радио "канализационе радове" на усису, изгледа и да ради посао.
Eeeeeee jbg pa gde rusa da kupiš .Da se upisem u temu. Od skoro sam vlasnik 1221
Oremo 3 x 44cm. Ne greje se jer je 2019 godiste i ima hladnjak kao 1221.3. Ne prelazi 70 stepeni sta god mu radis.