@nikola indjija E onda lose nisanis .Meni rus fabricki bez ikakvih problema u 70 medjuredno,a koristio sam i imt560 sa 16.9 gumama,to vec moze da se zove u knap maltene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema na cemu i čujemo se ako budem u okolini.Samo da se zahvalim nebojsa100, na pomoći, od pre neki dan... Zvao sam čoveka telefonom, pomogao mi je nešto oko hidraulike... Javi se ako budeš ovde u okolini, da častim neki ručak...
Jesi siguran?pa prednje tockove mozes da namestis jedino prema rupama za hidraulicki klip da bi ti jednako motao u obe strane.... znaci imas 3 polozaja + mozes da okreces felne ...a ako je stari tip onda i srca na felama.
negde sam procitao da bi kod prednje vuce trebalo prednji tockovi da prate spoljasnju sirinu zadnjih, ali kod mene se to nije pokazalo dobro u oranju pa sam suzio da mi prednji tocak prati ivicu brazde kad orem .
Jesam ako pricamo o modelima sa punim servom... Moze trap da se podesva u milimetar Ali ajnslag nece biti isti u obe strane... Dok kod modela sa stubom volana Moze da se podesava u mm kako kazes.Jesi siguran?
Podesavas u milimetar razmak prednjih tockova, ali ima patnje da se razvuku ako nisu dirani od kad je kupljen.
Radio sam pre mozda 4-5 godina.