A monoblok hidraulik.Ima li neki 1025 na prodaju da bi ste mogli preporučiti? Prednost ravan most. Javite ako ima nešto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A monoblok hidraulik.Ima li neki 1025 na prodaju da bi ste mogli preporučiti? Prednost ravan most. Javite ako ima nešto
Ja znam jednog koji je crevo iberlaufa produžio do krova kabine i više mu nije bacao ulje.Gotov motor...
Znam za jednog koji je uzicom držao vezanu flašu za iberlauf,pa svako malo u oranju to što se skupi u flašu vrati u motor,izdržao sezonu tako..nije rus u pitanju,al eto zanimljivost iz seljačkog života..
Poštovani imao sam taj slučaj na MTZ 820 pre desetak dana kvar je bio ispala čaura iz klackalice ventila, posle 4500 sati radaJuče je sipao novo ulje ,na iber stavio crevo koje vodi u flašu.Posle nekoliko krugova ulje vrati u motor.Ima još malo da ore .
Možda 5-7% jači, da je isti menjač kao na 820 onda bi bio kadriji traktor ovako su ga obogaljili sa tim ubrzanim menjačem i da ima još bar 500 kg težine zbog dimenzije guma.892 je jaci je od 820 bar za 30%
Slobodno stavljaj turbo,ne smeta muOdkad ja vičem da bi najbolji traktor bio 820 sa motorom od 90 do 100ks...
A nisam pristalica ubacivanja ovih aftermarket turbo kit-ova...
A čini mi se koliko sam kupio informacije da takav motor ne izdrži mnogo,valjda zbog podmazivanja jer nema uljne magistrale za turbo kakve bi trebalo da ima,to ti bolje znaš...Slobodno stavljaj turbo,ne smeta mu
Ovaj ima još manje sati.Poštovani imao sam taj slučaj na MTZ 820 pre desetak dana kvar je bio ispala čaura iz klackalice ventila, posle 4500 sati rada
Da li se 82.1 iz 1999.godine (farovi van maske) razlikuje od novijih posle 2000 godine? Kako im je volan rešen?
To sam pitao za prijatelja. Ali, završen posao, kupljen traktor danas.A monoblok hidraulik.
@nebojsa100 koliko jos ks moze da se izvuce iz npr 820,892,920? I jel se radi samo pumpa ili i motor? Ako zelis da nam kazesSlobodno stavljaj turbo,ne smeta mu