Sta si hteo reci?Danas sam u repu vozio 1025 po suvom, ima ispod 3000rc i do 10g, ala torsti, 820 je gluva soba za njega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta si hteo reci?Danas sam u repu vozio 1025 po suvom, ima ispod 3000rc i do 10g, ala torsti, 820 je gluva soba za njega.
Da je bucanSta si hteo reci?
šta da se radi, u katalogu je pisalo 1050 kg a prodavac nije znao da kaže težinu i tada je bio najjeftiniji od tih zapadnih proizvođača, ali jako lepo radi plugErmo bi trebalo da je sve samo ne lagan...
Ršti. Be cuje se radio ni kad prazan ide u 820 mogu na telefon da pricam u vecini operacija,ovde nema sanse. Izgleda da otpada kao sledeci model.Sta si hteo reci?
NA šta se dere?ne bi trebao da bude bucniji od 820 cak naprotiv.Ršti. Be cuje se radio ni kad prazan ide u 820 mogu na telefon da pricam u vecini operacija,ovde nema sanse. Izgleda da otpada kao sledeci model.
1025 je dosta tiši od 820,imam i jedan i drugi i daleko je tiši.Valjda i zbog turbine.Možda ti je nešto na tom bilo skinuto,oni tapacirunzi kod volana sa strane ili nešto slično ali tiši je daleko,i za slušanje muzike i za razgovor telefonom u svemu se drastično oseti.Ršti. Be cuje se radio ni kad prazan ide u 820 mogu na telefon da pricam u vecini operacija,ovde nema sanse. Izgleda da otpada kao sledeci model.
Ја сам пре пар година мењао мислим да ми је стало у мост заједно са чизмама 2,5 лит.Koliko to ide ulja u grbav most u glavcine? Jel moguce da ide preko 2l?
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Trebalo bi da imaju u Čurugu što rasturaju Mtz traktore i prodaju delove za iste.Jel ima netko za prodat donju poteznicu, onu što se može pomicati lijevo desno (ko za berač na fergusonu) za MTZ-892, 820, 952...? Ili ako netko zna ko ima za prodat. Imam onu kuku koja mi gotovo da više i ne treba pa bi ju zamjenio sa poteznicom.
892 je jaci je od 820 bar za 30%Koja je razlika izmedju 820 i 892? Da li samo turbina ili je kubikaža različita. Da li ih još nešto razlikuje ako izuzmemo raznorazne sitnice koji i model pod istim brojem imaju medju sobom.