Sapatnik
Član
Никад не знаш да ли је нешто чачкано. Па иду ближе 50 км/х а "ништа дирано"...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako je bolji kad imaju isti menjac? Samo eurolux ima sinhro ja mislim. Po meni 892 jedan od najboljih serija koja je izsla iz fabrike.Ma da,ima 120ks...
Jači je taman toliko koliko i piše u saobraćajnoj,i to u težim radovima,u transportu je 820 daleko bolji...
Pogrešno si shvatio,sinhron menjače imaju 920 i 952,eurolux je samo nivo opreme...Kako je bolji kad imaju isti menjac? Samo eurolux ima sinhro ja mislim. Po meni 892 jedan od najboljih serija koja je izsla iz fabrike.
Nek sam kaze @nebojsa100
Onda si u pravuPogrešno si shvatio,sinhron menjače imaju 920 i 952,eurolux je samo nivo opreme...
820 i 892 imaju slične ali ne i iste menjače,18 brzina oba,s tim da je na 820 usporen sa reduktorom a na 892 ubrzan,i tome i jeste caka što je 820 bolji za transport..
A upravo je 820 najbolji traktor iz minska sa najvećim brojem proizvedenih jedinica računajući i 82ku koja je malte ne isti traktor..
Ima stub volana kao stare 82.Da li se 82.1 iz 1999.godine (farovi van maske) razlikuje od novijih posle 2000 godine? Kako im je volan rešen?
Sem volana mislim da svi posle 2000 imaju i pozicioni regulator hidraulike (ručka pored sedišta)..Da li se 82.1 iz 1999.godine (farovi van maske) razlikuje od novijih posle 2000 godine? Kako im je volan rešen?
Proveri da li ima struje na osiguraču. (mislim na utičnici)Potrebna mala pomoc istopio mi se jedan osigurac i nemam poziciju na jednoj strani traktora zamenjen osigurac ali kvar nije resen.Struje nema kod sijalica na sta da obratim jos paznju?
Ako nema gde da trazim zasto nema?Danas imam druge obaveze sutra nastavljamProveri da li ima struje na osiguraču. (mislim na utičnici)
Obicno 1 klip IZGOROKomšijin 820 počeo da baca ulje na iber.Pali normalno, vuče nema dima ......Kaže kada 3-4 puta
obiđe u oranju , izbaci 0,5 litara ulja.Šta može biti uzrok ?
Juče je sipao novo ulje ,na iber stavio crevo koje vodi u flašu.Posle nekoliko krugova ulje vrati u motor.Ima još malo da ore .Gotov motor...
Znam za jednog koji je uzicom držao vezanu flašu za iberlauf,pa svako malo u oranju to što se skupi u flašu vrati u motor,izdržao sezonu tako..nije rus u pitanju,al eto zanimljivost iz seljačkog života..
A je l' menjač isti i na staroj i na novoj seriji?Sem volana mislim da svi posle 2000 imaju i pozicioni regulator hidraulike (ručka pored sedišta)..
Ma to nisu menjali 50 godina...sem što je nekad palica bila između nogu a posle sa strane...A je l' menjač isti i na staroj i na novoj seriji?
Kontakti ispod haube kod cepa za sipanje ulja u hidraulik...proveri ih,onda nemas ni punjenje jednog akumulatora.Potrebna mala pomoc istopio mi se jedan osigurac i nemam poziciju na jednoj strani traktora zamenjen osigurac ali kvar nije resen.Struje nema kod sijalica na sta da obratim jos paznju?