Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj je iz komada,a posle 2008 u rinfuzi stizu,tako je bila pricaМој је 820 исто 2007 не знам само да ли је то онда ишло из увоза у комаду или се ссмо склапало код нас
Produžio ili skratio? Ako si produžio polugu onda ti je kvačilo još višlje,druk ležaj se vrti stalno, i rizikuješ da spališ lamelu. Skrati polugu tako da imaš zazor od 3-4mm između druk ležaja i žabica korpe. Mislim da se može videti na špijunku sa strane, ako ne onda od dole.Bilo mi je kvačilo jako visoko pa sam produzio onu polugu od kvačila ali brzo mi je opet visoko za moj ukus.
Sto se sigurnosti tice tu nema brige jer taj prazan hod I jeste rastojanje između pipaka i druk ležaja tako da tu nema omaske al nije lose ni baciti pogled unutra.Ok, može i tako. Ali meni je sigurnije onako kako sam napisao. Usput malo baciš pogled unutra....
Imam isto 1221 i jedino ne orem u augustu jer inace ne orem onda (120cm zahvat pluga) , ali vucem tesku V tanjuracu max ukosenu , 3 rang 3 brz inace teska zemlja i ne grije vise od 90C , oba termostata ugradjena , original ventilator. Normalno relativno cist hladnjak , nastelovan remen ventilatora.Poceo sam da pisem puno pa odustao,uglavnom je to zimski traktor.do 10 stepeni,preko toga se greje sta god da mu zakacim.a o bucnosti u kabini kao na cekicaruda sedim
Naš 1221 nosi i vuče obrtača (4 brazde), 1380kg, preduslov je da hidraulika bude u besprekornom stanju i treba malo pažljivije voziti u transportuPozdrav drustvo
Treba mi vase misljenje u vezi Belarusa 1221.3 da li moze nositi i vuci 4 brazde prevrtaka? Neki laksi plug vogela 950
Koji plug nosi?Naš 1221 nosi i vuče obrtača (4 brazde), 1380kg, preduslov je da hidraulika bude u besprekornom stanju i treba malo pažljivije voziti u transportu
ermo evolution 104Koji plug nosi?
jel su laksi plugovi od vogel nota?ermo evolution 104