geci
Član
Gde ima da se kupi taj filter levak sto ide na rusa?
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ево слика да ли је овде све ок сем тог предњег крстакаКад се скине предњи кардан од вуче да ли је нормално да се лако извуче она осовиница са нутевима што улази у средње кућиште? Разишо се напред крстак па кад сам скино извукло се и ово нутеви изгледају добро
Odlicno,samo zameni gumicu ako je upresovana da ne bi curelo ulje.ево слика да ли је овде све ок сем тог предњег крстака
Sto uradi 820 uradice i 1025 samo za nijansu brze,mala je razlika u konjima a već razlika između 80 i 130 je značajna.Треба ми јачи трактор па размишљам о 105тци каже клинац а види овог од 130 ксИ сад неки црв прорадио на полован мислим јбг обзиром на околности.Знам да се они газе преко својих могућности,то је од нас познато.Тих 20-25 кс спрам 105 неће бити на одмет...
Колега тера 1221 са вогелом равњаком четири главе питам за потрошњу каже да се креће од 11-13 лит по јутру али то је овде код нас у овој питомој .Сад код вас у Срему има више врста земље..С обзиром на габарите и коњажу тог трактора то је суперКад гледам цене однос снаге ја би пре узео 1221 него 105 јбг занима ме потрошња нпр у орању,тањирању?