Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jok... U ursusa samo dosipam kad neće da kipuje berač... Na vladimircu je prvi put menjano prošle godine kad je pukla viljuška pa uzubio dve brzine.. I to posle skoro 50 godina.Za kardan i menjac novo ulje ?
Ako je samo od jednom propala baci pogled na šraf za stelovanje i probaj da dotegnes,ako je tu sve ok onda mu rasturanje ne gine.Imam problem sa kocnicom na 82-ci.
Radila odlicno i odjednom 'propala'. Ima li nesto sto mogu pogledati pre rasklapanja?
De ja ne znam ni gde da tražim taj 85-140. A i ako ga nadjem negde ima da košta ko dunja... Kod nas uglavnom 30ka u motor 90ka u menjaš... Eventualno 15-40 u motor..може и 90 код мене је тренутно 90 али сам узео 85-140 да га променим
имаш у Воларису 30-ку на точење 200дин литра узимам за моторку и тако разна досипања али у мотор то не сипам.Ако има негде јефтиније јави да узмем онда тоJoš ako vam kažem da ga kupujem na točenje. Dobro kupim nekad i nisotecov kad ima na akciji.