Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možeš da povećas prazan hod i "hvatace" niže al samo prividno,verovatno je kvacilo tj lamele pri kraju,proveri se sa donje strane stanje lamela pa ako su se potrošile moj savet ti je da ga otvoriš bolje pre nego kasnije,možda te igranka bude manje koštala.Imam i ja jedno pitanje za 1025.
Kvačilo visoko hvata, prazan hod postoji kao i pre. Da li se neko podešavanje može izvršiti sa spoljne strane,bez razdvajanja? Traktor je kod mene od 2010., ništa oko kvačila nije radjeno.
Kao što je Siniša napisao verovatno matica na sekundarnom vratilu,bolje ga otvoriti što pre jer mozda moze nesto da se iskoristi iz njega pa da igranka bude jeftinija.Skoro sam kupio 82.1-94god.u svim brzinama ide lepo nema da melje nista ne lupa ali zato kad idem nizbrdo ili po ravnom kad pusti gas cuje se iz menjaca ili diferencijala bas jako. Sta je u pitanju?
Kad povučes rucicu da kipujes jel se cuje pumpa tj rasteretni ventil?Небојша једно питање зашто неће да кипује ?!? Уља у посуди има на максимуму али неће ни да мрдне сандук.Одакле да кренем вентил пумпа разводник хидраулика са прикључцима ради нормално диже и спушта .
Tu je verovatno sekcija na razvodniku,probajte da zakacite na druga dva izvoda pa da vidite kako će da se ponaša,ako na ta dva druga izvoda radi lepo onda je samo ta sekcija na razvidniku stradala.Kod mene ista stvar, pre neki dan u berbi počeo da zeza. Čuje se pumpa ali ne kipuje, a ako držim tek tek ručicu, dva milimetra je pritisnem samo onda kipuje. Rus 552 je u pitanju, šta bi tu moglo biti?
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
да чује сеKad povučes rucicu da kipujes jel se cuje pumpa tj rasteretni ventil?
Ako se cuje ventil znaci da razvodnik pušta ulje ka izvodu sledeće što treba proveriti su brze spojke,najbolje spojiti creva sa novim parom spojnica ili spojiti direktno pa probati onda.да чује се
Ako se aktivira ventil i cuje se onaj karakterističan zvuk znaci da je razvodnik pustio ulje al da to ulje nema gde pa se zbog toga cuje ventil.значи да није до разводника колико сам схватио али ово директно да спојим то ми баш није најасније