nebojsa100
Član
To nije za rusa pumpa,bar ne za ove sto su kod nas prisutni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sto je pozicioni u n nema veze,kad počne da brlja sve jedno je.Opcija s isljucivanjem pumpe probana i dalje se grije takodjer pozicioni regulator stavljen N položaj tj nit je ljevo nit desno u onim prorezima i dalje se grije, nekako mi se cini da bi tu mogao bit razvodnik problem, sto probati s njim napravit da riješim problem
Jel kupljen adekvatan razvodnik tj po oznakama i brojevima?Mjenjan je
Jel radi motor "normalno" ili ima nekih nepravilnosti u radu?Pozdrav majstori.Radim sa rusevima već ohohoj godina,nailazio sam na svakakvih kvarova.Ali sad me nešto zeza što do sad još nije,izbacuje naftu na auspuh,ne puno ali po malo kvasi auspuh,i po koja tačkica na haubi,piči lepo beo dim(nafta na auspuhu 100%,nije ulje)pregledao dizne,jedna malkice piša ali nije strašno,bilo je već da pišaju sve dizne pa nije se pojavila nafta na auspuh.Sutra ću zamenuti tu jednu diznu,ali mislim da neću rešiti problem.Dali može da se to dešava zbog boš pumpe?(mada meni to nije logično)ali povećao potrošnju.Zaliva traktor,tera pumpu,pa sam tu primetio da povećava potrosnju.Radi se o rusu 820