geci
Član
Dobro sto ste sad pisali o tome,sad razmisljam kad sam zadnji put menjao remen pa bolje kad budem isao da uzmem rezervu
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
То не значи да је добар него је хладан, па је се материјал понаша према температури (када је хладно, затегне се ремен)...а можда и нешто на ремену омогућава проклизавање ремена...такође када се загреје. Ипак провери стање ремена и ременица, шпанера (ако постоји) и слично.Добар је кајиш ујутру кад стартујем десетак мин не сија и онда почне...
Купите нови јер увек изда када не требаDobro sto ste sad pisali o tome,sad razmisljam kad sam zadnji put menjao remen pa bolje kad budem isao da uzmem rezervu
Pretvarač baci i onako su pijani Rusi izmislili taj sistem,ubaci BAP i terajИпак не пуни леви акумулатор само 12.2 десни 13.9,осигурачи ок маса очишћена,склопка ради одлично очишћена сређена,каблови клеме све ок,осигурач на оном претварачу код хладњака ок, лампица алтернатора сија...Дали да купујем тај претварач код хладњака или шта још да покушам?
Kod mene tako bilo,pa nije bio pretvarac...pisao sam malopre...i da ga ne ureknem od 2009 godine fabricki stoji jos.ali vec par godina mi brljavi u voznji brzinomer...vrv senzori,ali tako ponekad zabrljavi pa proradi...uvek isto.najlakse nesto baciti i prepravljati,ako alternator salje 14v do pretvaraca a sija crvena i nepuni levi akumulator,onda je do pretvaraca ,treba ga zameniti i kraj price,veoma prosto,u nekom proseku plus minus kako kod koga taj pretvarac izvuce oko 5 godina rada i krepa,stavis novi i vatra