Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako sam ukapirao Belorusku elektriku ,to imaju modeli koji pale na 24 v.Gde se nalazi taj deo na traktoru ?,jel to ima 82.1 ?.
I kod mene se desilo pro[le godine dva puta da obrija poluosovine a i juče ista priča . Nisam rasturio ali se vidi da otišle i horizontalna i vertikalna osovina . da se dođe kućimora . Sskinem poklopac sa strane izbocim lom iajde polako . Sad posle svega razmišljam da nije došlo do toga da se prednje gume nisu pojele više pa nije usklađena brzina prednje i zadnje vuče . Nisam više pametan ,delovi nisu skupi ali te izda kad se najmanje nadaš . A nikad se ne nadaš da će biti nekog kvara . Gde za dobre delove da nađem jer zadnje što sam kupio se bukvalno učukali kao da ih je udaro neko čekićem na vertikalnoj osovini a horizontalna ima loma .Na 2000 sati nije trebao a ni smeo da se desi ni jedan kvar na toj vuci a ne 4 ili 5 ili koliko već.
Ne mogu da pričam i tvrdim nista ni za tvoj traktor a ni za bilo koji drugi koji nije kod mene na održavanju.
Ja stvarno nisam primetio kao što sam već rekao neke učestale kvarove vezane za taj model.
Na kojoj brzini ozbiljne marke automatski gase prednju vucu?
Nisam ja ništa kupio, grunt je kupioA ne mislio sam na ovaj elektricni deo sto je Dukej kupio ,za punjene akumulatora levog i desnog ,koliko sam razumeo.Ja koliko znam to ima samo 1221,ispred hladnjaka onaj deo,ako je to to ....
Toliko lomova mora da ima uzrok,ajde prvi put I nekako al jos dva puta ne može.I kod mene se desilo pro[le godine dva puta da obrija poluosovine a i juče ista priča . Nisam rasturio ali se vidi da otišle i horizontalna i vertikalna osovina . da se dođe kućimora . Sskinem poklopac sa strane izbocim lom iajde polako . Sad posle svega razmišljam da nije došlo do toga da se prednje gume nisu pojele više pa nije usklađena brzina prednje i zadnje vuče . Nisam više pametan ,delovi nisu skupi ali te izda kad se najmanje nadaš . A nikad se ne nadaš da će biti nekog kvara . Gde za dobre delove da nađem jer zadnje što sam kupio se bukvalno učukali kao da ih je udaro neko čekićem na vertikalnoj osovini a horizontalna ima loma .
Pitanje za vozače 82ke koje tanjirace kačite za njih i kolika je potrošnja u tanjiranju?
Huard tanjirača, 25cm razmak, 10 tanjira po bateriji, troši otprilike oko 10l po hektaru. Snimak je pre ugradnje turbine, pa je znalo da mu bude teško, sad mu je lakše.Pitanje za vozače 82ke koje tanjirace kačite za njih i kolika je potrošnja u tanjiranju?
Ne može brže kad podignem točkove na tanjirači skroz i kad ukosim ovo mu je puna kapa ide oko nekih 10-15cm dubine. Na snimku je 4 kornjača, posle ugradnje turbine sad ide 5 kornjača, drugi prohod idem na točkovima i 6 kornjača. Kačio je komšija Fenda od 95 konja i nije ni njemu lako da vuče.Koliko dugo imas tog rusa ?.Ta potrosnja je zato sto ides toliko sporo,ili ti je motor los ili ne znas da ga opteretis dovoljno,to na snimku je presporo.