dusanboss
Član
Da li ima veze u kom stepenu prenosa se rade teži radovi. Mislim kornjača-zec i I-II (sporohodno-brzohodno). Jel ima to neke veze ili treba ravnomerno da se koriste?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Које конретно су суно у мотор?Модричина уља су одлична и ја сам ове године суно у мотор притисак много бољи
Неко сае 15-40 а тачан назив не знам могу сликати канту па да видиш.Битно је да је оригинал а то се одма види и по амбалажи и извору добављачу кад сам га суно мотор одма показо.Џабе шел римула и остала имена кад овде индијанци раде посоКоје конретно су суно у мотор?
Ова два сипам у трактореНема потребе да се зезаш са тиме. Просто ме интересовало које од туцета моторних уља си сипао. 15W40 je минерално, па имам представу које све врсте њихових уља си сипао.
Ja ima 892 ali mislim da je bučniji na kornjači.Koji rus? Kod kolege je bučniji u zecu ali on ima 892. Znači ubrzavajući reduktor, a kod mene na 820 je usporavajući.