Na 15 km/h se gasi kod mene na Deutz ali tu funkciju imaju samo traktori koji imaju ASM kontrolu.Kod onih bez automatske kontrole moraš sam da je isključiš ili voziš sa njom ako nemaš osećaja pa šta bude, biće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ranije serije nisu imale taj problem niti imaju sve. Problem je samo sa nikima. Mada me je Nebojša sad zbunio jer on kaze da nije nailazio na taj problem.Nije mi baš verovatna priča da (belo)ruski inženjeri(a koji ipak važe za dobre matematičare), nisu umeli sprovesti tako prost račun kao što je usklađivanje prednje i zadnje vuče.
I na kraju grešku ostaviti tolike godine koliko se taj traktor proizvodi.
Ne znam kakvi su atarski putevi u drugim selima, al ovde kod mene teško da možeš voziti mnogo iznad tih 15 km/h.Kolega napiše na atarskom putu ne bi trebalo da mu smeta ako se ne ugasi al nije poenta put tj podloga već brzina.
Oba je poenta. I podloga i brzina.@Matić znam ja na koliko oni gase prednju.
Kolega napiše na atarskom putu ne bi trebalo da mu smeta ako se ne ugasi al nije poenta put tj podloga već brzina.
To je normalan pad napona. Anlaser mi deluje da je problem.Koliko treba napon da pada kad se motor vergla ?.Od pre neki dan mi jako tesko vergla 820 rus,klasicno ima 2 akumulatora nazad u kabini,i ne verujem da je do njih problem,napon pada sa 12 na oko 10 mislim ,ali on i dalje jako tesko vergla....kablovi su svi novi pretprosle godine stavljeni,i nesto veceg preseka nego fabricki,tako da tu nije problem.
Takodje pitanje,ovaj ventil kijavac,na prvoj slici jel taj deo izlazi napolje ?,zapekao je ne radi ....
https://postimg.cc/tYrDRVSB]
[/URL][/URL]![]()
[/URL][/URL][/url]![]()
Za početak probaj da radiš na automackom režimu a ne na blokadi prednje vuče, gume bi bilo poželjno da su od istog proizvođača.Ranije serije nisu imale taj problem niti imaju sve. Problem je samo sa nikima. Mada me je Nebojša sad zbunio jer on kaze da nije nailazio na taj problem.
Takodje ne znam da li je problem ta neuslkadjenost brzine okretanja točkova ili nešto drugo. Da neuskladjenost postoji u većoj meri nego što bi trebalo pročitao sam ovde. Koliko je tačno, ne znam. Sutra ću Ruju da okačim o ore pa da brojim koliko puta okrene prednje-zadnje točkove.
Ne znam šta bi drugo moglo da uzrokije tolike kvarove gde je zakazivalo skoro sve u sistemu prenosa snage na prednje točkove.
Ne znam kakvi su atarski putevi u drugim selima, al ovde kod mene teško da možeš voziti mnogo iznad tih 15 km/h.
BTW ostim u oranju da krene malo više da trese kad mu prikopčam prednju. Da li je to normalno ? Naravno kad idem istom ili većom brzinom bez opterećenja (pluga u zemlji ) sa uključenom prednjom ne primeti se ništa.
Nema automatski rezim.(mislim ima al samo na nalepniciZa početak probaj da radiš na automackom režimu a ne na blokadi prednje vuče, gume bi bilo poželjno da su od istog proizvođača.
Trese kad nemas tegove napred ... ja kad sam odradio servo tj izbacio onaj stub koji ima jedno 50-60kg I nisam vratio tegove jer sta ce mi to .kad sam ostisao da orem nisam mogao da drzim ruke na volanu (kad je ukljucena prednja)...vracanjem tegova se resio problem .Ranije serije nisu imale taj problem niti imaju sve. Problem je samo sa nikima. Mada me je Nebojša sad zbunio jer on kaze da nije nailazio na taj problem.
Takodje ne znam da li je problem ta neuslkadjenost brzine okretanja točkova ili nešto drugo. Da neuskladjenost postoji u većoj meri nego što bi trebalo pročitao sam ovde. Koliko je tačno, ne znam. Sutra ću Ruju da okačim o ore pa da brojim koliko puta okrene prednje-zadnje točkove.
Ne znam šta bi drugo moglo da uzrokije tolike kvarove gde je zakazivalo skoro sve u sistemu prenosa snage na prednje točkove.
Ne znam kakvi su atarski putevi u drugim selima, al ovde kod mene teško da možeš voziti mnogo iznad tih 15 km/h.
BTW ostim u oranju da krene malo više da trese kad mu prikopčam prednju. Da li je to normalno ? Naravno kad idem istom ili većom brzinom bez opterećenja (pluga u zemlji ) sa uključenom prednjom ne primeti se ništa.
Imam 892 negde oko 2012 godište sa grbavim mostom.dusanboss, kog rusa imaš?
Pa ne znam da li i ima modela na kojim radi automatski režim. Ili se koristi ista nalepnica sa modela veće snage koji imaju ta 3 položaja?isti slučaj i kod mene ta pozicija za automatsko paljenje ne funkcioniše
Misliš da te seti kad zaboraviš da ugasiš?kada sam uzeo traktor poluga za uključivanje prednje vuče mi žuljala nogu, u početku sam razmisljao kako da joj promenim položaj, a sada mislim da znam zašto su je konstruktori baš stavili tu ....
Hmm. Ima ove fabričke tegove. Možda da ubacim dodatne kad orem? Jel ima neko ideju koliko bi trebalo da se doda?Trese kad nemas tegove napred ... ja kad sam odradio servo tj izbacio onaj stub koji ima jedno 50-60kg I nisam vratio tegove jer sta ce mi to .kad sam ostisao da orem nisam mogao da drzim ruke na volanu (kad je ukljucena prednja)...vracanjem tegova se resio problem .