MTZ Belarus

U gume kao gume se ne razumem ni malo tako da mi dimenzije ništa ne znače ali ono što znam je da odnos prednjih i zadnjih točkova mora biti isti da ne došlo do koje kakvih lomova uglavnom prednje vuče.

U gume kao gume se ne razumem ni malo tako da mi dimenzije ništa ne znače ali ono što znam je da odnos prednjih i zadnjih točkova mora biti isti da ne došlo do koje kakvih lomova uglavnom prednje vuče.
Inače je taj odnos na 892 podešen idelno pa ne dolazi do lomova ako se predržavamo fabričkih karakteristika. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Da li i modeli sa ravnim mostom imaju taj problem?

Daleko od toga da boljeg nema al me stvarno zanima kakav je to problem sa odnosom točkova pa dolazi do lomova prednje vuče zbog toga.

Ако остане укључена предња вуча и изађе на асфал врло брзо се види на предњим гумама. Ако је пилот упоран са гасом онда и буде пробијен картер. Било више случајева у фирми. 16.9 38 задње гуме и предње 13.6 20.

Pa to nije greška traktora to je onaj faktor zbog kog ja bogu hvala imam posla 2,3 nedelje u napred.
Ta tamo neka " budala" koja je računala sta treba i kako treba na tom traktoru nije uzeo u računicu budalu za volanom,možda je tu greška bila.

Daleko od toga da boljeg nema al me stvarno zanima kakav je to problem sa odnosom točkova pa dolazi do lomova prednje vuče zbog toga.
Nije ti poznato da im taj odnos nije dobro podnošen i da dolazi do lomova i kvaraova zbog toga? Mislio sam da znaš za tp.
Bilo je priče o tome na temi. Poznajem dosta ljudi koji su imali vešestruke probleme i neko reče da se prednji točkovi okreću brze od zadnjih i da to uzrokuje kvarove.
Evo samo mojih kvarova. Kardan X 2. Veliki zupčanik u levom točku, mali zupčanik na osvini na desnoj strani. I mislim da je još jedan kvar bio, ali nisam siguran.
Greška vozača nije sigurno pošto posle prvog kvara strogo se vodi računa da slučajno ne ostane uključena prednja u transportu. Inače koristim je samo u oranju i traktor ima oko 2300 h.

Ne znam da li taj problem imaju svi ili samo serije koje su oko 2012 god. I ne znam da li je to zbog lošeg odnoza prednja-zadnja vuča- Ali problem postoji i nije samo moj traktor u pitanju

Pa to nije greška traktora to je onaj faktor zbog kog ja bogu hvala imam posla 2,3 nedelje u napred.
Ta tamo neka " budala" koja je računala sta treba i kako treba na tom traktoru nije uzeo u računicu budalu za volanom,možda je tu greška bila.
Ne misliš da si malo pregrub u svojim osudama oko nekopetentnosti vozača? I ako voliki broj kvarova nastaje upravo tako , nisu svi. Za ovo mogu garantovati da nije grška vozača već problem u konstrkciji. Sad što ti svaki napad na svaršenu konstrkciju i izradu MTZ traktora doživljavaš lično to je drugo. :ROFLMAO:
Mislim nisam ni stigao da napišem problem ti si već ocenio da ga przim po asfalt sa uključenom prednjom.

Nije ti poznato da im taj odnos nije dobro podnošen i da dolazi do lomova i kvaraova zbog toga? Mislio sam da znaš za tp.
Bilo je priče o tome na temi. Poznajem dosta ljudi koji su imali vešestruke probleme i neko reče da se prednji točkovi okreću brze od zadnjih i da to uzrokuje kvarove.
Evo samo mojih kvarova. Kardan X 2. Veliki zupčanik u levom točku, mali zupčanik na osvini na desnoj strani. I mislim da je još jedan kvar bio, ali nisam siguran.
Greška vozača nije sigurno pošto posle prvog kvara strogo se vodi računa da slučajno ne ostane uključena prednja u transportu. Inače koristim je samo u oranju i traktor ima oko 2300 h.

Ne znam da li taj problem imaju svi ili samo serije koje su oko 2012 god. I ne znam da li je to zbog lošeg odnoza prednja-zadnja vuča- Ali problem postoji i nije samo moj traktor u pitanju
Da ne preteram imam sigurno 50. 892 koje kakvih na održavanju.
Ni jedan jedini put mi se niko nije žalio na neke učestale probleme vezane za prednju vuču,ni sam nisam primetio da im nešto specijalno vise crkava prednja vuca u odnosu na bilo koji drugi model ili da imaju problem sa nekom određenim delom prednje vuče.
Da hoće da napravi dar mar na asfaltu hoće i to obično kad ga stručnjak raspali devetom pa obično obrija osovine u trapu.

E da setio sam se. Bio je još jedan kavar- diferencijal.
Da ne preteram imam sigurno 50. 892 koje kakvih na održavanju.
Ni jedan jedini put mi se niko nije žalio na neke učestale probleme vezane za prednju vuču,ni sam nisam primetio da im nešto specijalno vise crkava prednja vuca u odnosu na bilo koji drugi model ili da imaju problem sa nekom određenim delom prednje vuče.
Da hoće da napravi dar mar na asfaltu hoće i to obično kad ga stručnjak raspali devetom pa obično obrija osovine u trapu.
Poštujem tebe i tvoje iskustvo, ali evo ja znam 3 čoveka koji su imali jedan ili više problema. Plus ljudi koji su se javili ovde na forumu.
Nemog za njih da garantujem da vode računa oko isključivanja, ali retko ko neće primetiti kad krene da poskakuje po asfaltu, čak ne mora da bude 9-ta. po ataru ako je neko nekad i zaboravi mislim da to ne bi trebalo toliki problem da bude. Mada kazem kod mene se ne dešava ni to nakon prvog kvara. Nabrojao sam ti kvarove pa mi ti reci da li je to normalno za 2000 radnih sati. Inače drugih krupnijih kvarova nisam imao sem onog pregrevanja što jeste greška vozača. Doduše prouzrokovana kavarom na termometru koji loš i neprecizan, ali definitvno greška vozača (ili moja što nisam na vreme zamenio termometar). Inače trakor se redovno odrzava i vodi se računa.

Poslednja izmena:
Ne misliš da si malo pregrub u svojim osudama oko nekopetentnosti vozača? I ako voliki broj kvarova nastaje upravo tako , nisu svi. Za ovo mogu garantovati da nije grška vozača već problem u konstrkciji. Sad što ti svaki napad na svaršenu konstrkciju i izradu MTZ traktora doživljavaš lično to je drugo. :ROFLMAO:
Mislim nisam ni stigao da napišem problem ti si već ocenio da ga przim po asfalt sa uključenom prednjom.
Sto se tice vozača (cast izuzecima) ogroman broj ne zna ni raspored brzina a ne nešto drugo tako da tu ne bih nešto preterano komentarisao.
Sto se "savršene konstrukcije " tice vrlo sam dobro upoznat sa istom i veruj mi.
Napade na MTZ traktore doživljavam toliko lično da posle pisanja ovde ne mogu da zaspim sigurno po 4,5 minuta kad legnem koliko se iznerviram .
A sto se prženja po asfaltu tice nisam zaključio ništa od toga ja sam stvarno pitao kakve probleme imaju jer ja stvarno nisam naišao na tako nešto kao što sam već napisao.

E da setio sam se. Bio je još jedan kavar- diferencijal.

Poštujem tebe i tvoje iskustvo, ali evo ja znam 3 čoveka koji su imali jedan ili više problema. Plus ljudi koji su se javili ovde na forumu.
Nemog za njih da garantujem da vode računa oko isključivanja, ali retko ko neće primetiti kad krene da poskakuje po asfaltu, čak ne mora da bude 9-ta. po ataru ako je neko nekad i zaboravi mislim da to ne bi trebalo toliki problem da bude. Mada kazem kod mene se ne dešava ni to nakon prvog kvara. Nabrojao sam ti kvarove pa mi ti reci da li je to normalno za 2000 radnih sati. Inače drugih krpnijih kvarova nisam imao sem onog pregrevanja što jeste greška vozača. Doduše prouzrokovana kavarom na termometru koji loš i neprecizan, ali definitvno greška vozača (ili moja štio nisam na vreme zamenio termometar)
Na 2000 sati nije trebao a ni smeo da se desi ni jedan kvar na toj vuci a ne 4 ili 5 ili koliko već.
Ne mogu da pričam i tvrdim nista ni za tvoj traktor a ni za bilo koji drugi koji nije kod mene na održavanju.
Ja stvarno nisam primetio kao što sam već rekao neke učestale kvarove vezane za taj model.
Na kojoj brzini ozbiljne marke automatski gase prednju vucu?

Треба ти једна сезона у кампањи репе. Има да се нагледаш свакаквих пилота и шта машине преживе.

Nije mi baš verovatna priča da (belo)ruski inženjeri(a koji ipak važe za dobre matematičare), nisu umeli sprovesti tako prost račun kao što je usklađivanje prednje i zadnje vuče.
I na kraju grešku ostaviti tolike godine koliko se taj traktor proizvodi.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh