Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Salu na stranu nailazio sam konkretno za ruše na koje kakve kopije od delova al nikad nije bilo pakovanje isto ili slova ista,uvek je imalo neku razliku,minimalnu ali razliku.Smeju, Kinezi. (Mislim generalno, ne konkretno za ove dizne.)
Ja se nisam zanimalo sa tim,jednostavno nisam imao vremena al ovi sto su ih uvezli kažu da po onom kodu kad se skenira izbacuje sve podatke o njima.Па да по резултатима које избаци одма ће знати шта је и решити све дилеме
Kao što sam i napisao SVE JE MOGUCE zato su i uzete da se probaju i provere i vidi sta i kako.@nebojsa100 Trebao si odmah skenirati kod ispred njih,ja sam to sad uradio preko tvoje slike i izbaci mi JYHY kompanija koja je kina naravno,ali ne za taj model dizni.Kad ukucam na google Denso i taj model dizni sa kutije ,opet ne nadjem te dizne nego neke druge od kompanije Denso.Posto su podaci sa kutije tako nepovezani ja bih ipak rekao da je to kineski proizvod.Uglavnom i bude cim oznace Germany ili u ovom slucaju Japan negde na kutiji velikim slovima,a made in prc ili kina nigde,sem par slova tu i tamo na kineskom.
Kasno su stigle,tek pre neki dan.Prvo idu kod majstor Tome sa ih probamo da vidimo dal je raspored rupa dobar i kako "bacaju" na aparatu pa ako je tu sve ok onda će biti ugrađene na neki "moj" traktor koji mi je stalno pred očima da mogu da propratim situaciju.
Mogli smo ih i kod mene ubudziti da probamo