MTZ Belarus

Па да по резултатима које избаци одма ће знати шта је и решити све дилеме

@nebojsa100 Trebao si odmah skenirati kod ispred njih,ja sam to sad uradio preko tvoje slike i izbaci mi JYHY kompanija koja je kina naravno,ali ne za taj model dizni.Kad ukucam na google Denso i taj model dizni sa kutije ,opet ne nadjem te dizne nego neke druge od kompanije Denso.Posto su podaci sa kutije tako nepovezani ja bih ipak rekao da je to kineski proizvod.Uglavnom i bude cim oznace Germany ili u ovom slucaju Japan negde na kutiji velikim slovima,a made in prc ili kina nigde,sem par slova tu i tamo na kineskom.

Kinezi ne pišu made in Japan, oni napišu made in Europe

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

@nebojsa100 Trebao si odmah skenirati kod ispred njih,ja sam to sad uradio preko tvoje slike i izbaci mi JYHY kompanija koja je kina naravno,ali ne za taj model dizni.Kad ukucam na google Denso i taj model dizni sa kutije ,opet ne nadjem te dizne nego neke druge od kompanije Denso.Posto su podaci sa kutije tako nepovezani ja bih ipak rekao da je to kineski proizvod.Uglavnom i bude cim oznace Germany ili u ovom slucaju Japan negde na kutiji velikim slovima,a made in prc ili kina nigde,sem par slova tu i tamo na kineskom.
Kao što sam i napisao SVE JE MOGUCE zato su i uzete da se probaju i provere i vidi sta i kako.

Pisao sam već, pakovanje deluje lepo,dizne deluju jako lepo urađeno "na oko" što bi rekli.
Dobavljači garantuju da je to tako kako kažu i sve je to lepo ALI.
Sve ja to prihvatam ali sa ozbiljnom zadrskom,mogu da kažem da su dobre i da ih preporučim ljudima i da ih ugradim tek onda kad se ja uverim sam da je to tako a ne drugačije.
Prvo idu kod majstor Tome sa ih probamo da vidimo dal je raspored rupa dobar i kako "bacaju" na aparatu pa ako je tu sve ok onda će biti ugrađene na neki "moj" traktor koji mi je stalno pred očima da mogu da propratim situaciju.
Ma da opet ne znam koliko bi im bilo isplativo da mi daju robu koja nije dobra,ja imam garanciju na svu robu koju kupujem jer neću da je kupim drugačije al opet.........

Prvo idu kod majstor Tome sa ih probamo da vidimo dal je raspored rupa dobar i kako "bacaju" na aparatu pa ako je tu sve ok onda će biti ugrađene na neki "moj" traktor koji mi je stalno pred očima da mogu da propratim situaciju.
Mogli smo ih i kod mene ubudziti da probamo

Mogli smo ih i kod mene ubudziti da probamo
Kasno su stigle,tek pre neki dan.
Nego kad smo kod tvog traktora jel se lepo ponaša,jel radio nesto?

Ја сам питао Тому за друге пвп пумпе да ли ради конкретно Торпедову и одговорио ми човек да ради

Nazad
Vrh