MTZ Belarus

@Rodic Izaslo me je 1500e sa kvalitetnijim kompresor,ima opcija i za 1400 e ali neki kineski kompresor se stavlja..
Ako je pravi kinez-ne boj se.
Drugar ugradio u 1025.3 klimu i u garantnom roku (mislim da je on imao dve godine garanciju) mu počela otkazivati tj sve slabije i slabije hladiti. Mislilo se da samo fali gasa. Međutim. Kad su majstori konačno došli, mučili su se, rastavljali, sastavljali, par puta punili i praznili sistem i nakon dosta traganja sasvim slučajno pronađu da se sušač raspao i uleteo u sistem. Očistili su sistem nekako, sastavili, napunili.... Proradilo kako treba.... I sve bi to bilo super, i (meni) donekle razumljivo da nisu opet ugradili isti tip sušača a kao šlag na tortu reklamaciju odbili iako ništa nije čačkano niti na svoju ruku rađeno.

Небојша јел су оно на кутији Кинеска слова или се мени чини?Јел то из АП или са друге стране?
Prvo što sam video na kutiji su bila bas ta slova,meni deluju kao kineska ovi sto su uvezli dizne tvrde da su japanska.
Stvarno deluju i pakovanje i sam izgled dizne jako ozbiljno i kvalitetno a sve jedno moraće prvo da se dobro testiraju pa tek onda da se ugrađuju ako se dobro pokažu.
Nisu iz AP.

Зна ли се на којим западним машинама се уграђују? Није ретко да пише на декларацији (made in japan или нека друга западна земља и онда негде у загради finished in prc)

Матићу немој ома тако скептично , има и Јапанских делова на тржишту није све баш Кина.Показаће се то већ у раду јел Јапан или фалш.

Мани га Матићу немој ома тако скептично , има и Јапанских делова на тржишту није све баш кинеско
A i da je kinesko a Denso kvaliteta ne bi pravio pitanje.
Pa i pola vas vozi zajebane zapadne traktore pravljene svuda sem tamo gde bi trebalo da jesu pa im ništa ne fali.

Ako sam dobro video ,ima ih u Ukrajini.

Ma ima toga verovatno na 100 mesta nije to nista specijalno,kod nas nije bilo da se kupi nigde,uvezli su ljudi 50 komada da se proba pa da se vidi,dal su bolje od ovoga što ima ovde da se kupi ili nisu pa da znamo.
I ovi sto su nabavljali i ovi od koga su nabavili garantuju da su original kao što piše ne kutiji e sad jebe..... li ga dal neko sme da bude baš toliko bezobrazan da napiše bas i proizvođača i zemlju porekla a da to nije to što piše.

Prvo što sam video na kutiji su bila bas ta slova,meni deluju kao kineska ovi sto su uvezli dizne tvrde da su japanska.
Stvarno deluju i pakovanje i sam izgled dizne jako ozbiljno i kvalitetno a sve jedno moraće prvo da se dobro testiraju pa tek onda da se ugrađuju ako se dobro pokažu.
Nisu iz AP.
Jel imaš pametan telefon?

Skeniraj slova preko Google lens i reši misteriju :D

Nazad
Vrh