Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da nisi mislio na MTZ ili je to nesto novo pa ja neznam......Lala iz Banata je napisao(la):Ima .4 sa Deutz-om i MMZ-om, cak MMZ-ov motor razvija par konja vise i ima veci obrtni moment.
mmz minski motorni zavodIMT-550 je napisao(la):Da nisi mislio na MTZ ili je to nesto novo pa ja neznam......Lala iz Banata je napisao(la):Ima .4 sa Deutz-om i MMZ-om, cak MMZ-ov motor razvija par konja vise i ima veci obrtni moment.
E tako vec moze , a MTZ = Minski Traktorski Zavod.....mladenmaso je napisao(la):mmz minski motorni zavodIMT-550 je napisao(la):Da nisi mislio na MTZ ili je to nesto novo pa ja neznam......Lala iz Banata je napisao(la):Ima .4 sa Deutz-om i MMZ-om, cak MMZ-ov motor razvija par konja vise i ima veci obrtni moment.
hrnciar je napisao(la):,
Post je spojen: [time]1277995549[/time]_________________________________________________
evo i ostale slike
,,,
Evo ljudi i slika kako je kod mene reseno.Izvinite na cekanju ali neradi mi sve kako ja ocu.
Kao sto vidite blokada diferencijala nije instalirana kod mene zato sto meni to ne treba jer ja imam motor perkins i dovoljno mi je samo prednja vuca.To ja mislim da nebi trebalo da bude problem jer moze ici i prerko vazduha i moze se ukljuciti i na levi izvod za kipovanje .onda bi bilohidraulicno ,a ukljucivalo bi se u kabini na prvu rucicu od volana kao kad kipujete.Samo tada nesmete zaboraviti i da iskljucite,jer kad ukljucite pritisak u crevu ostaje samim tim i ukljucena blokada.
Pozdrav forumasi ako sam nekom pomogao
Post je spojen: [time]1278028529[/time]_________________________________________________
Inace cilindar dole je dajcov
Pa sta kaze rule jel mu se svidja zadatak.....stiv je napisao(la):Počela vršidba ...pa malo razradjivanja
misliš rekreacijaIMT-550 je napisao(la):Pa sta kaze rule jel mu se svidja zadatak.....
Ma pusti ga jebava me.... kaže ; jel si ti mene kupio da vučem...poluprazne prikolicesavoris je napisao(la):misliš rekreacijaIMT-550 je napisao(la):Pa sta kaze rule jel mu se svidja zadatak.....
Pa dok se nerazradi bice tako , a posle ih puni do vrha i piciiiiiiiiiiiiiii.............stiv je napisao(la):Ma pusti ga jebava me.... kaže ; jel si ti mene kupio da vučem...poluprazne prikolicesavoris je napisao(la):misliš rekreacijaIMT-550 je napisao(la):Pa sta kaze rule jel mu se svidja zadatak.....
I mom sa dve zmajevke deteline.b_a_t_a je napisao(la):Mom je juce bilo vatreno krstenje po blatu sa 2 petotonke.
Pa povratno crevo se vidi ono se spaja tamo pored otvora za sipanje ulja,i to sto je nastavljeno sa gumenim crevom nema veze jer tu se nestvara pritisakzombie_666 je napisao(la):hrnciar je napisao(la):,
Post je spojen: [time]1277963149[/time]_________________________________________________
evo i ostale slike
,,,
Evo ljudi i slika kako je kod mene reseno.Izvinite na cekanju ali neradi mi sve kako ja ocu.
Kao sto vidite blokada diferencijala nije instalirana kod mene zato sto meni to ne treba jer ja imam motor perkins i dovoljno mi je samo prednja vuca.To ja mislim da nebi trebalo da bude problem jer moze ici i prerko vazduha i moze se ukljuciti i na levi izvod za kipovanje .onda bi bilohidraulicno ,a ukljucivalo bi se u kabini na prvu rucicu od volana kao kad kipujete.Samo tada nesmete zaboraviti i da iskljucite,jer kad ukljucite pritisak u crevu ostaje samim tim i ukljucena blokada.
Pozdrav forumasi ako sam nekom pomogao
Post je spojen: [time]1277996129[/time]_________________________________________________
Inace cilindar dole je dajcov
Pozz, fakat je dobro uradjeno! Zanima me gdje je odvedeno povratno ulje? Vidim cijev kojom ulje dolazi od pume, to je tanka cijev koja prolazi gore pored šipke koja povezuje volan i orbitrol (malo mi čudno što je ta cijev produzena onim gumenim nastavkom, zar moze to da izdrzi pritisak?). Takodjem, vide se i crijeva koja idu u cilindar, njih je dva pošto je cilindar dvosmjerni. Vidim i crijevo za povrat ulja, to je svijetlo-crveno deblje crijevo koje izlazi iz orbitrola gore. Ispravi me ako sam gdje pogriješio. Zanima me gdje je odvedeno to povratno crijevo? Ako mozes, slikaj i taj dio.
Najveci moguci teret..........Lala iz Banata je napisao(la):I mom sa dve zmajevke deteline.b_a_t_a je napisao(la):Mom je juce bilo vatreno krstenje po blatu sa 2 petotonke.
Pa povratno crevo se vidi ono se spaja tamo pored otvora za sipanje ulja,i to sto je nastavljeno sa gumenim crevom nema veze jer tu se nestvara pritisak