Еуролукс има предње тегове од 45 кг, шире гуме и десне степенице а у односу на 82.1 и бочне поклопце мотора (то има и 820). То је што ја знам.Koja je razlika između 820 standard i 820 eurolux? Šire gume, tegovi... ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Еуролукс има предње тегове од 45 кг, шире гуме и десне степенице а у односу на 82.1 и бочне поклопце мотора (то има и 820). То је што ја знам.Koja je razlika između 820 standard i 820 eurolux? Šire gume, tegovi... ?
Krenuo sam da pišem kako je sedište skupo... Ali onda sam video cene sedišta za druge traktore pa sam spustio loptu.
Koliko je to "greje vise nego sto bi trebalo"Jedno pitanje!
Već sam pisao da mi ruja greje više nego što bi trebalo. Pregrejan jednom ili više puta. Ne meša ulje i vodu, ali sam primetio da u rashladnoj tečnosti ima nekog kao braon mulja koji liči na rdju.
Čega je to znak?
Npr. juče u oranju dok je bilo toplije mora da se stane s vremena na vreme. Na svaka 4-5 okretanja. kad je zahladilo uveče nije bilo problema.Koliko je to "greje vise nego sto bi trebalo"
Koliko stepeni, sta pokazuje sat?Npr. juče u oranju dok je bilo toplije mora da se stane s vremena na vreme. Na svaka 4-5 okretanja. kad je zahladilo uveče nije bilo problema.
То ти је знак да ти је хладњак унутра запушен и зато ти се прегрева трактор. Испирај хладњак док не крене чиста вода наспи 1кг каустичне соде и возај га тако један дан па опет испери.Jedno pitanje!
Već sam pisao da mi ruja greje više nego što bi trebalo. Pregrejan jednom ili više puta. Ne meša ulje i vodu, ali sam primetio da u rashladnoj tečnosti ima nekog kao braon mulja koji liči na rdju.
Čega je to znak?
Sat je zamenjen mehaničkim, a nisam baš siguran u pozdanost tog što sam stavio. Recimo da kad se približi 100 C° (95 da kažemo) tad stanem da ga hladim. Mada ću morati još jednom da proverim tačnost ugradjenog termometra.Koliko stepeni, sta pokazuje sat?
То ти је знак да ти је хладњак унутра запушен и зато ти се прегрева трактор. Испирај хладњак док не крене чиста вода наспи 1кг каустичне соде и возај га тако један дан па опет испери.
Moj 1025 uvek radi na toj temperaturi oko 90 C° bilo napolju 40C° ili 10 C° takav je termostat. Hoce da podigne tempersturu kada zapusi hladnjak kada navuce prljavstine a napolju toplo jako tada moram da stanem izduvam i nastavim isto. 920 nema termostat, on je uvek na nekih 40-80C° zavisno sta radi i to je maksimum.Sat je zamenjen mehaničkim, a nisam baš siguran u pozdanost tog što sam stavio. Recimo da kad se približi 100 C° (95 da kažemo) tad stanem da ga hladim. Mada ću morati još jednom da proverim tačnost ugradjenog termometra.
Moguće, ispiran je skoro, ali samo ,mislim samo vodom. Ne mogu da se setim da li sam koristio neko sredstvo. Probaću to sa sodom.