geci
Član
Ti onda nastavi 3smenuI da radim normalno na njivi sve ok, ceo dan, pre podne i sve ok, zavrsim krenem kuci, zajebancija
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti onda nastavi 3smenuI da radim normalno na njivi sve ok, ceo dan, pre podne i sve ok, zavrsim krenem kuci, zajebancija
Ma jok. Otkači plug, tako ces lako kući bez sekiracije jel diže ili ne.Ti onda nastavi 3smenu
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
DaTo hladnjak za ulje
Pa crevo sto ide u rezervoar ulja tj to sto vraca, sam skinuo i stavio da ide na hladnjak, a iz hladnjaka sam vratio na rezervoar ulja, ulje kruzi i hladi se, a ujedno sam povecao kapacitet samog uljaA gde si povezao creva?
Od čega je hladnjak? Gde je nabavljen?Da proverili smo, jednako hladi, sad na leru dize i posle uzoranih 5kj
Kontrola otpora je povezana na kopcanje toplinga , jer ti nije bilo lakse raskopcati onu malu polugicu sa ventila od montaze hladnjaka.[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
https://ibb.co/SKcwKmw Danas bio malo vredan, po savetu Nikole skinuo ventil i oprao u benzinu, izduvao ga kompresorom, pa u starcovom butiku nadjem ovaj hladnjak, odem kupim nova creva, napravio nosace, ubacio, povezao i gassss Orao sam do sada, ne greje vise ulje, ni ventil, lepo dize i spusta, sutra nastavak, i samo vatraaaaa, e da kolega sa foruma mi dao ideju za ovaj hladnjak, hvala i njemu i Nikoli
Ja mislim da je od kombajna, pitacu starca pa javimOd čega je hladnjak? Gde je nabavljen?