Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na koliko?Pise u upustvu na koliko kg se stezu.
Mi smo ih eliminisali i kraj priče o proklizavanju.Lamele nisam menjao, fabričke su još, sutra ga rastura i priteže pa cu da vidim, hvala
Ja ga nagnem prema desnom tocku (ovaj sto je u brazdi). Plug treba da 'padne' cim se ventil oslobodi rucicom hidraulike. Dubinu namestim toplingom i tockomKako postavili regulator ispod sedišta za oranje sa 757 plugom i točkom?
Na koji broj držiś ručku hidraulike u kabini prilikom oranja?Ja ga nagnem prema desnom tocku (ovaj sto je u brazdi). Plug treba da 'padne' cim se ventil oslobodi rucicom hidraulike. Dubinu namestim toplingom i tockom
Kad sedneš u traktor onaj zabravljivač zabraviš ka levom točku i onda na ručici za spuštanje poluga ga namestiš na 2 ili 3podeok u zavisnosti od otpora zemlje, kad oreš vratine onda uvek za jedan podeok niže ručku zbog tvrdine.Tačno ćeš osetiti kad ručicu gurneš skroz dole kako plug zaranja i kad je vratiš na 2-3 podeok on polići.Ako vidiš da se točak na plugu nekad poplići (ne oslanja svom težinom pluga) znači da je otpor velik i samo malo ručicu dole.Kako postavili regulator ispod sedišta za oranje sa 757 plugom i točkom?
Koliko je koštalo "krpljenje" bloka?Sad su u guzvi pa nisi imali kad da se "igraju" sa njim a prosli put su napravili i ove sare koje ima na sebi pa se bukvalno nista nije moglo primetiti.
Tacnu cenu ne znam jer sam placao par stvari od jednom a ne znam sta bi trebala da obuhvata Garancija,uljni ili vodeni kanal nisu bili osteceni tako da jedino da mi daju garanciju da nece cureti ulje iz kartera.Koliko je koštalo "krpljenje" bloka?
I da li ima "neka" garancija na to možda?
Ja, plug je srazmeran traktoru tako da ide bez prublemaJel nosi ko sa 820 grbavi most okretač 3 glave i kako se traktor ponaša