Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesam, važi do kraja oktobra.Odlicno.
Jesi to iskoristio popust u AP? Vazi do kraja oktobra?
Na tom monobloku je ventil sve, proverite samo dal rucica za dizanje ostaje u zadatom polozaju, hoce ona da se polako vraca nazad i da upusta orudja.Kolege imam problem na 1221 monoblok hidraulika. U transportu je pocela hidraulika da upusta i sve vise upusta. Klipovi su suvi i normalno podize plug ali upusta. Da li je to onog ventila sto se nalazi gore na hidraulici?
Sent from my iPhone using Tapatalk
920 nosi 14/4 menjac a 1025 nosi16/8, u sustini nikakvih dodirnih tacaka nemaju, potpuno razliciti menjaci.Pozdrav ljudi, moze li mi neko objasniti koja je razlika u menjacu izmedju 920 kojeg imam 20god i 1025 kojeg planiram da kupim?
Na tom monobloku je ventil sve, proverite samo dal rucica za dizanje ostaje u zadatom polozaju, hoce ona da se polako vraca nazad i da upusta orudja.
Nema na cemu, samo proverite dal stoji na istom mestu ili popusti.Hvala na odgovoru. Provericu sutra rucice. Nadam se da je to..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Milenko za utovarivač kupis onaj kineski sa dzojstikom, radi kao lud,imam dosta musterija koji ih koriste i rade bez problema.Ovako nešto bi i meni bilo zgodno za prednji utovarivač... I meni je je dojadilo...
Jedino što mi ne odgovara što većina tih razvodnika nema da se zaključa ručica u jednom ili drugom položaju, pa kad hidraulika odradi svoje, recimo skupi neki cilindar, sama izbaci u neutral...
Koliko izadje sa popustom ako nije tajna?Jesam, važi do kraja oktobra.
Okretao se lagano, ali sam primetio kada ide uz brdo da se čuju lamele,a to nije radio ranije, tj pre rasturanjaKad ste ga sklopili jeste probali da ga okrenete rukom?
Jel se lako okretao?
Da ih pritegnemo josEto i razloga grejanja, proklizavaju lamele, trenje, temperatura.
Pod predpostavkom da su cisto kineske (vecina ih je) onda na mrtvo, jedino resenje pa opet koliko traju.Da ih pritegnemo jos
Lamele nisam menjao, fabričke su još, sutra ga rastura i priteže pa cu da vidim, hvalaPod predpostavkom da su cisto kineske (vecina ih je) onda na mrtvo, jedino resenje pa opet koliko traju.