nebojsa100
Član
Precnik klipa je isti, samo komora nije ista na njima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hahah kako neki ljudu docekaju odma da podbadaju umesto lepo da napisu kao drugi, pa to ti je svaki dan je radio u crveno ako ti je lakseNa pola hladnjaka zavesica podignuta ???.Koliko si ga puta pregrejao sad tokom leta na 40+c?.
To ti je ako radiš zimi da ti se voda brže ugreje i onda je spustiš skroz.Ovako preko cele godine nemaš potrebe za njom.Hahah kako neki ljudu docekaju odma da podbadaju umesto lepo da napisu kao drugi, pa to ti je svaki dan je radio u crveno ako ti je lakse
Nisam dobro procenio, manje od pola je bila, ali sad sam je skroz spustio kako ste i pisali, hvala
26 DiskovaZanima me koja je vucna tanjiraca prikladna za 952, da li 24 ili 28 diskova?
Možda zamena klipa nije uradjena kako treba? Ostalo nešto unutra? Šta se radi sa tim blokom? Se krpi ili?Na ovom traktoru nesto nije kako treba, koliko sam ja razumeo vlasnika ovo je vec drugi put da odlomi klip, prosli put je samo bilo bez posledica, zamenjen taj jedan klip al sad je izbio i parce bloka.
E sad zasto se to desava mora da se vidi, mozda mu je i pomoglo i to sto je neki pametni bosista digao pumpu na 2200 obrtaja.
Prvo put je otkinuo prvi klip a sad treci.Možda zamena klipa nije uradjena kako treba? Ostalo nešto unutra? Šta se radi sa tim blokom? Se krpi ili?
28 diskova,bez problemaZanima me koja je vucna tanjiraca prikladna za 952, da li 24 ili 28 diskova?
Ako hoces da radi kako valja 24 maksimalno 26 ali neces imati neku brzinu.Zanima me koja je vucna tanjiraca prikladna za 952, da li 24 ili 28 diskova?