Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako menjaš samo staklo i ako ga lepiš silikonom, obavezno neki silikon za visoke temperature.Običan silikon se stvrdne od grejanja pa krene da uvlači vlagu i da kondenzuje far.Приликом орања ми је пукло стакло фара а нигде га нисам ударио, само се распало. Да ли може само ново стакло да се стави или мора цели фар? У питању је 82.1, фарови у масци.
MacarГде си купио?
Koji model? Trebace mu, uzima covek jos zemlje na vecitoLukašenko poklonio belarusa putinu za 70-ti rodjendan!
Ako menjaš samo staklo i ako ga lepiš silikonom, obavezno neki silikon za visoke temperature.Običan silikon se stvrdne od grejanja pa krene da uvlači vlagu i da kondenzuje far.
Мислим да имам црвени, да не идем да гледам шта пише на њему, да ли је тај за високе температуре?Ako menjaš samo staklo i ako ga lepiš silikonom, obavezno neki silikon za visoke temperature.Običan silikon se stvrdne od grejanja pa krene da uvlači vlagu i da kondenzuje far.
Najjači model, sa ametičkim motorom .Koji model? Trebace mu, uzima covek jos zemlje na vecito
Šta, još uvek nisi skinuo hladnjak ulja?Pošto mi je dva puta izletelo ulje kroz ona gumena creva koja povezuju cevi ulja ispred hladnjaka ulja, i ventilator to ulje provukao nazad ka motoru pa i na tu zavesicu, ja sam je drugi put potpuno skinuo sa traktora jer nisam imao volje da je perem ponovo od ulja...
Da li je još neko ubacivao propeler sa više peraja? 92 mi se greje pomalo. Drugar je ubacio kaže da mu rešilo problem. Gde može da se kupi i koliko košta? On ga platio 100 €, to mi deluje malo mnogo za komad plastike.ja bih na 1221 stavio,samo kad bi nasao ventilator sa vise peraja i ubedjen sam da bi mu mnogo znacilo. pre sam imao yto 1204 i cim je malo toplije on se greje,a opran hladnjak i termostat na 65c. i onda sam izbacio ventilator od 7 peraja i stavio od 10 peraja i od tad nikakav problem,cak sam morao da mu vretim termostat na 80c
Koliko ja znam 892 ima isti menjač kao i 820 i to je 18 brzina unapred i 4 rikverca. 952, ima menjač kao 920 odnosno ima 14 brzina unapred i 4 rikverc.Vrlo malo podataka uspevam da nadjem po forumima, pa moram ovako pitati.
Koje su efektivne razlike u menjacima izmedju 892 i 952? Znam da 952 ima sinro menjac sa 4 brzine, ali pojma nemam koliko je to brzina u praksi i kakav je taj menjac spram devetobrzinca, kog eto poznajem dobro.
Hvala unapred na pomoci.
I mene interesuje da li je ovo neko radio i kakva su iskustva. Mislim da ništa nije mnogo, samo da ne moram na svakih 3-4 kruga oranja da odmorim 5 minuta dok spusti temp.Da li je još neko ubacivao propeler sa više peraja? 92 mi se greje pomalo. Drugar je ubacio kaže da mu rešilo problem. Gde može da se kupi i koliko košta? On ga platio 100 €, to mi deluje malo mnogo za komad plastike.
Ili brzinu manje,nesto nestima ako moras da odmaras posle par krugovaI mene interesuje da li je ovo neko radio i kakva su iskustva. Mislim da ništa nije mnogo, samo da ne moram na svakih 3-4 kruga oranja da odmorim 5 minuta dok spusti temp.