john
Član
Menjao sam osovinu i piksne na ramenima od hidraulike na 82ki ali nisam obeležio ugao ramena kad sam skidao. Kako da odrediim koji je pravi ugao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prosečeš tapacirung u krst i ne vadiš višak. Kad stavljaš zvučnike od dole, nek' zvučnik potisne te trouglove od tapacirunga na gore i zvučnik ih onda drži da se dalje ne izvlače. Ili, meni je još bolja opcija da uopšte ni ne sečeš tapacirung već da zvučnike postaviš sa gornje strane, i ovako ne možeš računati na neki hi-fi u traktorskoj kabini.Kad ubacite zvucnike gore u Panel na Rusu sa velikom kabinom,jel samo isecete rupe u onom skaju ili ide jos neka obrada da se ne bi odlepio i pucao dalje ?
Nisi cuo kod mene u 549, kad pojacam do kraja ozvucenje ne cujem traktor pri punom gasu, osetim samo vibracije.Prosečeš tapacirung u krst i ne vadiš višak. Kad stavljaš zvučnike od dole, nek' zvučnik potisne te trouglove od tapacirunga na gore i zvučnik ih onda drži da se dalje ne izvlače. Ili, meni je još bolja opcija da uopšte ni ne sečeš tapacirung već da zvučnike postaviš sa gornje strane, i ovako ne možeš računati na neki hi-fi u traktorskoj kabini.