Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prosečeš tapacirung u krst i ne vadiš višak. Kad stavljaš zvučnike od dole, nek' zvučnik potisne te trouglove od tapacirunga na gore i zvučnik ih onda drži da se dalje ne izvlače. Ili, meni je još bolja opcija da uopšte ni ne sečeš tapacirung već da zvučnike postaviš sa gornje strane, i ovako ne možeš računati na neki hi-fi u traktorskoj kabini.Kad ubacite zvucnike gore u Panel na Rusu sa velikom kabinom,jel samo isecete rupe u onom skaju ili ide jos neka obrada da se ne bi odlepio i pucao dalje ?
Nisi cuo kod mene u 549, kad pojacam do kraja ozvucenje ne cujem traktor pri punom gasu, osetim samo vibracije.Prosečeš tapacirung u krst i ne vadiš višak. Kad stavljaš zvučnike od dole, nek' zvučnik potisne te trouglove od tapacirunga na gore i zvučnik ih onda drži da se dalje ne izvlače. Ili, meni je još bolja opcija da uopšte ni ne sečeš tapacirung već da zvučnike postaviš sa gornje strane, i ovako ne možeš računati na neki hi-fi u traktorskoj kabini.