zombie_666
Banned
Jel zna neko mogu li na MTZ82 gume 13.6-38 ili mogu samo 15-ke?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
savoris je napisao(la):zrine892 je napisao(la):Znači zadnje 13,6 r38 i prednje 11,2 r20 to zapišem i vjerovatno cu ici u potraznju i vidjeti koliko šta i gdje treba potrošit
kod mene na 52ki su ove pomenute gume , ne ulazim u redove nikako sa njime jer nemam potrebe za tim
a ako te nešto drugo interesuje tu sam
Vlado care spasao si me pa jebote ja sam to izbio za pola sata sve promenuo lezaj cak sam i kocnice skinuo ocistio promenuo semeringe i gas,lekse nego na biciklu,kakvi alati kakvo grejanje kakve zajebancije.vlada77 je napisao(la):vidi druze skini deklu sa cetiri srafa kljuc 17,zatim uymi veliku macolu i izbi komlet osovinu sa glavcinom.ulje ne treba ispustati.zatim skini glavcinu sa osovine svuci stari lezaj,stevi novi vrati glavcinu dobro stegni cetiri srafa kljuc 32,zatim vracaj osovinu nazad.vrtis malo levo desno guras napred i ima samo da upadne.zatim jos malo nabijes macolom do kraja vratis deklu sa novim semeringom 80/105/10 i to je to!
dali je možda samaringrunt je napisao(la):Kazu da je ruski e sad ko ce ga znati,zvao sam Agropanonku kazu da nemaju original ruski samo mala privreda Ma sad nek crkne kad hoce kad znam kako da promenim
pa valjda 920diklofen je napisao(la):Recimo, da se prodaju 82.1 i 920 istog godišta po istoj ceni,koji je bolje uzeti.Naravno da im je stanje skoro isto.
a ja mislim... da tako nece da bude... 920 naj maje prodavan mtz traktor ... 82.1 i u zivotu se nikad neces pokajati....Standardni menac i 82 konja ciste sirove ZDREBCOVE snage.... i samo gas...mladenmaso je napisao(la):pa valjda 920diklofen je napisao(la):Recimo, da se prodaju 82.1 i 920 istog godišta po istoj ceni,koji je bolje uzeti.Naravno da im je stanje skoro isto.
i ja imam 82.1 i nisam se pokajao sto sam ga uzeo ali sam samo izneo svoje misljenjeZeka je napisao(la):a ja mislim... da tako nece da bude... 920 naj maje prodavan mtz traktor ... 82.1 i u zivotu se nikad neces pokajati....Standardni menac i 82 konja ciste sirove ZDREBCOVE snage.... i samo gas...mladenmaso je napisao(la):pa valjda 920diklofen je napisao(la):Recimo, da se prodaju 82.1 i 920 istog godišta po istoj ceni,koji je bolje uzeti.Naravno da im je stanje skoro isto.