MTZ Belarus

:eek:

savoris je napisao(la):
zrine892 je napisao(la):
Znači zadnje 13,6 r38 i prednje 11,2 r20 to zapišem i vjerovatno cu ici u potraznju i vidjeti koliko šta i gdje treba potrošit ::novac::

kod mene na 52ki su ove pomenute gume , ne ulazim u redove nikako sa njime jer nemam potrebe za tim

a ako te nešto drugo interesuje tu sam :cao:

malo više čitanja zombi

vlada77 je napisao(la):
vidi druze skini deklu sa cetiri srafa kljuc 17,zatim uymi veliku macolu i izbi komlet osovinu sa glavcinom.ulje ne treba ispustati.zatim skini glavcinu sa osovine svuci stari lezaj,stevi novi vrati glavcinu dobro stegni cetiri srafa kljuc 32,zatim vracaj osovinu nazad.vrtis malo levo desno guras napred i ima samo da upadne.zatim jos malo nabijes macolom do kraja vratis deklu sa novim semeringom 80/105/10 i to je to! :D
Vlado care spasao si me pa jebote ja sam to izbio za pola sata sve promenuo lezaj cak sam i kocnice skinuo ocistio promenuo semeringe i gas,lekse nego na biciklu,kakvi alati kakvo grejanje kakve zajebancije. :ppozdrav:

jebiga iskustvo je neprocjenjivo ::namigivanje::

pitao bih ja tebe kako bi pizdio da ti ostane samo šalna u slijepoj rupi kako bi kosu čupao :D

@ZRINE , štas'se odma' usr'o :haha: :haha: :haha:

pozdrav ljudi,zamolio bih ako neko ima slike prepravljenog stupa volana na 82-i,da se vidi kud se koji lajtungi spajaju sa orbitrola i dolje na mostu kako se ucvrscuje cilindar,hvala puno

Ljudi, koja je realna cijena za relativno "dobar" MTZ82, a koja za MTZ52?Našao sam jedan 82 preko oglasa, lik mi slao slike, traktor je fakat dobar (al ipak su to slike...), trazi lik 4k evra al nije fiksno i moze se jos dogovarati. Šta mislite, bil se ja zajebao da kupim sebi MTZ82?

@Zombi imaš Savu,vidi sa njim da ode sa tobom,i ako ti on kaže da valja,onda uzimaj :ppozdrav:

Recimo, da se prodaju 82.1 i 920 istog godišta po istoj ceni,koji je bolje uzeti.Naravno da im je stanje skoro isto.

grunt je napisao(la):
Kazu da je ruski e sad ko ce ga znati,zvao sam Agropanonku kazu da nemaju original ruski samo mala privreda :haha: Ma sad nek crkne kad hoce kad znam kako da promenim :haha:
dali je možda samarin

mladenmaso je napisao(la):
diklofen je napisao(la):
Recimo, da se prodaju 82.1 i 920 istog godišta po istoj ceni,koji je bolje uzeti.Naravno da im je stanje skoro isto.
pa valjda 920
a ja mislim... da tako nece da bude... 920 naj maje prodavan mtz traktor ... 82.1 i u zivotu se nikad neces pokajati....Standardni menac i 82 konja ciste sirove ZDREBCOVE :haha: :haha: :haha: snage.... i samo gas... :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Zeka je napisao(la):
mladenmaso je napisao(la):
diklofen je napisao(la):
pa valjda 920
a ja mislim... da tako nece da bude... 920 naj maje prodavan mtz traktor ... 82.1 i u zivotu se nikad neces pokajati....Standardni menac i 82 konja ciste sirove ZDREBCOVE :haha: :haha: :haha: snage.... i samo gas... :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:
i ja imam 82.1 i nisam se pokajao sto sam ga uzeo ali sam samo izneo svoje misljenje :cao:

Nazad
Vrh