MTZ Belarus

ma uzi bre lifamov za 200 evra otprilike i zna sta si uzeo ,inace rusi sada ugradjuju njihove orbitrole tacnije u beloruse mtz

rade ponovo prosle nedelje sam bio u lifamu da mi remontuju hidro akomulatore i bas su se i stranci zadesili tamo.Pitam majstore ko se ovi kazu da su dosli za orbitrole za ruse.

a šta fali PRC orbitrolima :sta: i mali kosooki popravljaju kvalitet ::namigivanje::

a možeš i na pijaci u Rumi da nadješ polovne pod rizikom ispravnosti od 40-100 evra otprilike

a prodam ti ja polovan ORSTA ili DANFOS a da ga prethodno probaš na mome traktoru i uvjeriš se u ispravnost , do sada sam prodao 3 komada :cool:

pa ako bi radili neku komparaciju sa novim kineskim traktorima na kojima je sigurno kineski orbitrol onda oni i nisu tako loši , oko mene dosta kineza a nijednom volan nije otišao ::namigivanje::

naravno da se slažem da se nemože porediti sa danfosom ali ipak radi radnju , mada i ovi markirani proizvodjači sa novim proizvodima dovode i sebe pod sumnju kvaliteta
uzmi samo u obzir gume SAVA ''made in china'' ::lose::

savoris je napisao(la):
a šta fali PRC orbitrolima :sta: i mali kosooki popravljaju kvalitet ::namigivanje::

a možeš i na pijaci u Rumi da nadješ polovne pod rizikom ispravnosti od 40-100 evra otprilike

a prodam ti ja polovan ORSTA ili DANFOS a da ga prethodno probaš na mome traktoru i uvjeriš se u ispravnost , do sada sam prodao 3 komada :cool:
koliko para

Imam jedno pitanje za vlasnike koji imaju uske gume na rusu.

Koja je to dimenzija guma,prednje i zadnja ? I koliko eurića je to koštalo ? Skupa sa gumama i felgama.

Kod mene su zadnji 16.9 R 38, a prednji 13.6-20.

zrine892 je napisao(la):
Imam jedno pitanje za vlasnike koji imaju uske gume na rusu.

Koja je to dimenzija guma,prednje i zadnja ? I koliko eurića je to koštalo ? Skupa sa gumama i felgama.

Kod mene su zadnji 16.9 R 38, a prednji 13.6-20.
Kod mene su zadnje 15.5 R 38, a prednje 11.2-20
Zasto hoces da ih menjas?

Pa imam u planu staviti uže gume. Da mogu raditi sve poslove s njime,znaci sijanje,prskanje,kultivacija i tako dalje..Uglavnom lagane poslove.

ja to sve radim sa 16.9/R38....nikakvih problema nema.
Post je spojen: [time]1277137261[/time]

e, imam ja pitanje, koliki vam je razmak izmedju prednjih tockova na rusima koji imaju 13,6-20 , posto ja ne mogu da udjem u red da prskam prihranu kad je 6-7 lista kukuruz (70 cm razmak )

onda stavi 13,6 r 38, ili ima jos uza varijanta, koju ima clan cicimoric, kod njega su zadnje 9,5 r42

a mi sa 13,6 nosimo prskalicu od 1000 lit, i ide u repu, sve je ok.

zadnje felne smo na vasaru kupili, malo farbe i kao nove su, stim da smo i kandze na osovini uvukli 2 cm sa svake strane, da centar centar bude 200 cm. i sad je cakum pakum...

slazem se da pravi majstor uredi stub volana za pola dana jer za toliko sam ga i ja sastavio i sve po redu,lakse se skrece ali mi je poslije toga doslo do problema,inace ga nisam rastavljao radi toga ngo radi blokade koja nije radila a koja sada radi a volan sa novim gumicama,semerinzima itd.,zajebava,ne bih se mucio sa time ali kod nas nema majstora koji zna sta je rus

mucobieno je napisao(la):
onda stavi 13,6 r 38, ili ima jos uza varijanta, koju ima clan cicimoric, kod njega su zadnje 9,5 r42

a mi sa 13,6 nosimo prskalicu od 1000 lit, i ide u repu, sve je ok.

zadnje felne smo na vasaru kupili, malo farbe i kao nove su, stim da smo i kandze na osovini uvukli 2 cm sa svake strane, da centar centar bude 200 cm. i sad je cakum pakum...

A kakve su ti prednje ?
Jel ima koja slikica da vidim kako ti izgleda..
I koliko para su bile felge ?

evo slika:

par je sad slikano, a ostale pre par dana...

prednje gume su 11,2 r20, u rumi su placeno oko 120 eura, malo smo birali koja je ravnija i lepsa...
ako treba sta jos da slikam samo reci...

E tooo,kako si samo znao da ču jednom pitati za uske gume , Hehe.Zaokruži ovako Zrine89 dužan pivo i čevape :D
Već sam nekima dužan ::sramota::
E zahvaljujem se sto si se potrudio i slika. Hvala jos jednom.

Znači zadnje 13,6 r38 i prednje 11,2 r20 to zapišem i vjerovatno cu ici u potraznju i vidjeti koliko šta i gdje treba potrošit ::novac::

zapisi da je onda ovo drugo pivo :cao: bar mi se cini, jer sam u temi o rasipacima ti slao neke slike kako od nosenog napraviti vuceni ako se nevaram :haha:

ovde smo da jedni drugima pomazemo...

:ppozdrav:

Nazad
Vrh