Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koliko parasavoris je napisao(la):a šta fali PRC orbitrolima i mali kosooki popravljaju kvalitet
a možeš i na pijaci u Rumi da nadješ polovne pod rizikom ispravnosti od 40-100 evra otprilike
a prodam ti ja polovan ORSTA ili DANFOS a da ga prethodno probaš na mome traktoru i uvjeriš se u ispravnost , do sada sam prodao 3 komada
Kod mene su zadnje 15.5 R 38, a prednje 11.2-20zrine892 je napisao(la):Imam jedno pitanje za vlasnike koji imaju uske gume na rusu.
Koja je to dimenzija guma,prednje i zadnja ? I koliko eurića je to koštalo ? Skupa sa gumama i felgama.
Kod mene su zadnji 16.9 R 38, a prednji 13.6-20.
mucobieno je napisao(la):onda stavi 13,6 r 38, ili ima jos uza varijanta, koju ima clan cicimoric, kod njega su zadnje 9,5 r42
a mi sa 13,6 nosimo prskalicu od 1000 lit, i ide u repu, sve je ok.
zadnje felne smo na vasaru kupili, malo farbe i kao nove su, stim da smo i kandze na osovini uvukli 2 cm sa svake strane, da centar centar bude 200 cm. i sad je cakum pakum...