nebojsa100
Član
N. A Mislim da na tamicevom nema mnogo budzeracije,dobar elektricar to resi na brzinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bez skidanja samo vazduhom.Postoji li neki način da se kod menjanja ulja u Rusu 820 izbaci staro ulje iz hladnjaka ulja (onaj sa horizontalnim rešetkama ispred hladnjaka vode) a da se isti ne skida, tj. da se ne skidaju ona mala gumena creva koja povezuju dovodnu i odvodnu cev sa tog hladnjaka? Npr. nešto na fazon da se izduva vazduhom pod pritiskom kroz cevi koje idu ispod centrifuge. Jedna dizna mi je bila blokirala i napišala nafte pa se podigao nivo ulja, i sad bih kod zamene da isteram kompletno to ulje sa primesama nafte...
Prvo treba utvrditi gde pusta, klip ili on.Na 820 onaj hidropojacivac ispod sedista, jel se remontuje tu nesto ili se stavlja drugi, popusta mi poluge jako brzo, podigne neki tezi prikljucak normalno i kad pustim rucicu odmah krene da popusta
Da ne bi bacali pare prvo treba ustanoviti gde pusta kao sto sam rekao pa tek onda menjati.To mi se desavalo jos proletos kad sam zavrsavao setvu, i tad se desavalo da popusta pa onda prestane da popusta i drzi normalno. Gde se snabdevati sa originalnim delovima?