Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Shvaćam sve, i ja plaćam majstore jer ne znam sve sam popravit realno, niti se primam onog što ne znam, ali je žalosno što onog kog plaćam moram bit kraj njega i pazit šta radi da to onda ustvari bude kako treba...Slazem se al ja sam nesto drugo hteo da kazem ovom objavom.
Deo kao deo je takav kakav, mene je iznenadila nemarnost ljudi.
Al jos veca tragedija je sto je ovde u pitanju 1025 i to jedan dobar traktor koji je pomesao vodu i ulje i to opet zbog ljudske gluposti i nemarnosti.
Stavljeni krs kaisevi koji su se istegli kao zvaka i motor pregrejan ko zna koliko puta.
Ima traktor sat i to ispravan al treba neko i da gleda u njega.Pa je l' taj traktor nema termometar, ajd' da ga prvi put i ne vidi ako je neki iznenadni defekt, ali da ga pregreje više puta...
Upravo to, nisam ja u postu probao da nesto velicam ruse kao sto je @Matić pomislio pa ima malo podrugljiv komentar nego da pokazem koliko ljudska glupost nema granice.Shvaćam se, i ja plaćam majstore jer ne znam sve sam popravit realno, niti se primam onog što ne znam, ali je žalosno što onog kog plaćam moram bit kraj njega i pazit šta radi da to onda ustvari bude kako treba...
Ja kao mehanicar druze ne bih trebao da mislim i da razmisljam o tome, posteno platim dodju ljudi to posteno urade i svima dobro.Beton ti se raspo zbog mnogo vode i verovatno loseg cementa, vervatno radjen bez plastera vec grunuli vodu da ustede.
Samo treba da posedis dok ispravis to sto je uradio taj sto misli da zna. Mnogo lakse je kad dodjes na bilo koji kvartal da niko nista nije brljao pre tebe.Da nije losih majstora od cega bi ziveli Nema bolje zarade kad dodjes posle nekog ko se pravio da zna,tad nista vise nije skupo.
E Nešo,Nešo...svi bi mi radje nesto sto niko pre nas nije otvarao...a i lakse se tada da' posle intervencije pohvaliti kako si dobar majstor...Samo treba da posedis dok ispravis to sto je uradio taj sto misli da zna. Mnogo lakse je kad dodjes na bilo koji kvartal da niko nista nije brljao pre tebe.